[]

Vakıf Üniversitesi Tekrar Edilen Derslerde Ücret İadesi

Selamlar,
www.aksam.com.tr adresinde bahsedilen konuyla alakalı bilgisi olan var mı acaba duyuruda? Son senemde daha önce aldığım derslerin kredi ücretini ödemiştim, dahil oluyor sanırım?

Deneyimi olan paylaşabilirse süper olur, teşekkürler.

 
Arkadaşım bunun davasını açıyor bu hafta. Bir derse bir kere para ödenir kuralı varmış gibi düşünün. Birden fazla kez para ödediğiniz derslerin ücretlerini geri talep ediyorsunuz.

Daha önce bir öğrencinin açtığı dava sonucu kendisine o miktar iade olduğu için o dava emsal oluşturacak, avukata gidin ayrıntıları konuşun.
  • burberry  (01.11.14 21:30:03) 
ben şöyle biliyorum. normal öğrenim süresi içinde mezun olamayan öğrenci mütevelli heyetinin belirlediği kredi başına öğretim ücreti ödüyor eğer bu kapsamda önceden almış ve başarısız olduğunuz dersler için kredi başına ücret ödemişseniz bunlara yönelik dava açabilmeniz mümkün.


  • i'm a dreamer  (01.11.14 22:27:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.