[]

Sizce bir 3. dünya ülkesini kurtarmak için ne yapmak gerekir?

Bu 3. dünya ülkesinin Türkiye olduğunu düşünün. Süper güç ya da İskandinav demokrasisi yapmanız beklenmiyor. Neler yaparsınız? Ne kadar vakit alır?




 
sovyet bloğuna ya da natoya dahil etmek gerekir.


  • ron dennis  (01.11.14 20:31:21) 
halka baskı.
secim hakkini halka verirseniz dogru yonetilemezsiniz.

  • sage  (01.11.14 20:57:31) 
30 senede kalkındıracağıma inanıyorum ben. Eğitim sistemi sıfırdan yaratılacak. Önce eğitmenlerin eğitimine önem verilecek, yeni düzene uygun bir eğitimden geçecekler. Sonra temel eğitim onlara emanet edilecek.

İlk etapta ekonomide liberallerin biraz önüne geçmek, yabancı sermayeyi kısıtlamak gerektiğini düşünüyorum. Devlet eliyle yapılan üretimin uzun vadede yararları halka kabul ettirilirse ve ağır sanayi bu yönde gelişirse en azından kendi yağında kavrulan bir ülke olur.
  • g man  (01.11.14 21:09:32) 
aydınlanma çağının başlaması gerekir. 200 sene alabilir heralde.


  • compadrito  (01.11.14 21:12:24) 
pratikte yaşam doyumu için gerekli olan şeyleri kaliteli ve ucuz hale getirirdim. bu da tarıma ve giyim sektörüne büyük önem vermek oluyor. sağlam kışlık bot, kaliteli kışlık kıyafetler. sağlıklı ve ucuz yiyecekler(misal devlet lokantaları kurulabilir). sonra halka ilk yardım gibi deprem gibi konularda yapılması gerekenlerin öğretilmesi. kısacası insanların aç kalmaya üşümeye mahkum olmadığını, bunlar için risk alarak çalışması gerekmediğini hissettirecek bi devlet düzeni oluştururdum.

daha sonra müzikle sporla ilgilenme gelir. ilgilenenler için bilim okulları ilgilenenler için teknisyen okulları kurulur. herşey halk için.
  • error522  (01.11.14 21:29:31) 
nüfusu %80-90 oranında azaltırım


  • icim urperiyor  (01.11.14 21:52:07) 
adorno olduğunu tahmin ederekten;

nickini çok beğendim diyor ve ekliyorum:

İnsan haklarına önem vermek.
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (01.11.14 22:02:50) 
www.kitapyurdu.com
önce şu kitabı okumak gerekir

  • anonymice  (01.11.14 22:11:47 ~ 22:13:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.