[]

bulamadim yardim edin

Link veremedim, onceki duyuruma bakabilirsiniz:( aradigim biri vardi bulamadim

2 hafta once beni arayan numarayi aradim acan yok. Aksamustu bunlarin semtine gittim, dolandim bayagi. Oturdugu yeri bilmiyorum zaten ama mahallede bakindim oyle arabasini falan goremedim. Arkadasinin (y diyelim) kiz arkadasiyla tanismistim. Kizin calistigi yere gittim ayrilmis isten. İletsim numarasi yokmus. Y nin noyu zaten annem sildi. Esas cocuk da telefon kullanmiyor.

Ya daha ne kadar zorlayabilirim? Biraz daha zorlamam lazim nolur fikir verin.

(O istese arardi biliyorum. Ustelik evime de birakmisti evi de biliyor.)

 
bence vazgeç bu işten. bulursan iki hafta sonra da başıma iş geldi diye duyuru açacak gibisin. anneler hisseder hayır diyorsa var bir şey.


  • biyik  (01.11.14 20:11:08) 
Konuştuğun insanların ismini soyadını biliyorsundur herhalde, sosyal ağlarda aramayı dene. Bir de herhangi bir ortak tanıdığın yok mu bu Y dedigin kişiyle? Y ile konuştuysan telefonda arama kaydında vardır. Bir şekilde operatörden ya da telefon faturasından öğrenebilir misin bilmiyorum.


  • pike  (01.11.14 20:12:47) 
Adamı, adamla bağlantısı olduğunu bildiğin insanları, adamla bağlantısı olan insanların telefon numaralarını vs google'dan ya da sosyal medyadan arat. Okuyorsa okuduğu yeri bölümü, çalışıyorsa iş yerini arat. Bi şeyler çıkabilir.
Ben adını bile bilmediğim birinin numarasına böyle böyle ulaşmıştım.

Not: Hayır akıl hastası değilim.
  • buff  (01.11.14 20:21:38) 
@biyik, basima hic bi is gelmez. Cok ariyosun annem iskillendi huzurum kacti dedim. Mesaj atmami bekledi rahatsiz etmemek icin:( ben ne yaptim? Uyudum mal gibi. Son gorusme firsatimizi da yok etmisim resmen.
Annem umrumda degil. Aramizdaki iliski tahmin ettiginiz gibi degil. Benim iyiligimi dusundugunden degil, onu bana yakistiramadigindan.

  • madeleine elster  (01.11.14 20:22:23) 
@buff, yok soyad bilmiyorum. Bir tek memleketini sordum. Okumuyor zaten. Laf arasinda facebook muhabbeti yapmislardi aklima gelmemisti eklemek. Yani sosyal aglardan bulmam mumkun diil.

Mahalleye gidip sokaklarina en yakin bakkalda beklemek mantiklimi? Psikopat oldugum cok anlasilir mi?
  • madeleine elster  (01.11.14 20:26:27) 
Ya adı ve memleketiyle ara o zaman Facebook'ta. Arama kısmına atıyorum Ali Kars falan yaz, çıkabilir. Kızın adını ve çalıştığı yeri birlikte arat, kızın soyadına ulaş, kızın facebookunu bul, ordan arkadaşlarına bak, çocuk da ekli olabilir.


  • buff  (01.11.14 20:31:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.