lisenin en çok okul maçlarını özledim sanırım. başta "her okulda öyledir canım bize özel değil" diye düşünüyordum ama birkaç arkadaşımın "yoo biz okul takımı olup olmadığını bile bilmezdik" sözleri olsun, hafızamı yokladığımda hatırladığım rakip okulun boş bıraktığı tribünler olsun bazı okulların bu
lisenin en çok okul maçlarını özledim sanırım. başta "her okulda öyledir canım bize özel değil" diye düşünüyordum ama birkaç arkadaşımın "yoo biz okul takımı olup olmadığını bile bilmezdik" sözleri olsun, hafızamı yokladığımda hatırladığım rakip okulun boş bıraktığı tribünler olsun bazı okulların bunu iplemediği düşüncesi oluşturdu kafamda.
siz lisedeyken okul takımınızın maçlarına gidiyo muydunuz? ben bizimkileri düşününce kafamı yana yatırıp gülümsüyom ister istemez. kendi halinde bir ilçenin yine ortalama bi anadolu lisesi olmamıza rağmen bissürü pankartımız, iyi kötü bestemiz falan bile vardı bizim. ilçenin diğer okuluyla oynadığımız maçlarda banko kavga çıkardı, polis anonsu falan olurdu bissürü. öyle ki başka maça gidip rakip için tezahürat yaptığımız bile oluyodu. meşale yaktığımız için salondan atıldığımız oldu. çok güzeldi lan. o atmosferi cimbom'un maçlarında bile bulamadım ben açıkçası.
(bkz:
biz orospu çocuğuyduk)
sizde var mıydı böyle şeyler? yoksa bizim okul cidden çok mu tatlıymış :(