[]

lisede okul maçlarına ilgi gösterir miydiniz? nasıldı ortam?

lisenin en çok okul maçlarını özledim sanırım. başta "her okulda öyledir canım bize özel değil" diye düşünüyordum ama birkaç arkadaşımın "yoo biz okul takımı olup olmadığını bile bilmezdik" sözleri olsun, hafızamı yokladığımda hatırladığım rakip okulun boş bıraktığı tribünler olsun bazı okulların bunu iplemediği düşüncesi oluşturdu kafamda.

siz lisedeyken okul takımınızın maçlarına gidiyo muydunuz? ben bizimkileri düşününce kafamı yana yatırıp gülümsüyom ister istemez. kendi halinde bir ilçenin yine ortalama bi anadolu lisesi olmamıza rağmen bissürü pankartımız, iyi kötü bestemiz falan bile vardı bizim. ilçenin diğer okuluyla oynadığımız maçlarda banko kavga çıkardı, polis anonsu falan olurdu bissürü. öyle ki başka maça gidip rakip için tezahürat yaptığımız bile oluyodu. meşale yaktığımız için salondan atıldığımız oldu. çok güzeldi lan. o atmosferi cimbom'un maçlarında bile bulamadım ben açıkçası.

(bkz: biz orospu çocuğuyduk)

sizde var mıydı böyle şeyler? yoksa bizim okul cidden çok mu tatlıymış :(

 
sizin okul cidden çok tatlıymış bence bizim okulun kızlar voleybol takımı vardı ona gidiyorduk kırkda yılda bir o da arkadaşımız oynuyor diye sadece kızlar gidiyordu gene izlemeye. bizim okulda sınıflar arası futbol turnuvaları çok tatlı oluyordu ama. sen diyince o aklıma geldi kafamı yana yatırıp gülümsedim ben de.


  • biyik  (01.11.14 19:27:46) 
bizim sınıflar arası futbol maçları yapılırdı.

okullar arası bir tek voleybol maçları olurdu. onda iddialıydık. bir kere götürmüşlerdi bizi, holiganlık ettik bir daha götürmediler :D
  • air  (01.11.14 19:43:30) 
Celiktepe Cengizhan Lisesi detected.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (01.11.14 19:56:14) 
ilkokuldan başlıyp liseden mezun olana kadar deli maçlar yaptık. rekabet,ciddiyet üst düzeydeydi:))

çok önem gösterdik. Lisede okul turnuvası olurdu her sene ona katılırdık=)

Üniversiteyi ise 1 tane halısaha maçıyla kapattım....
  • rudeboy  (01.11.14 19:58:14) 
@insanlik icin buyuk bir adim, ahaha yok abi biz öyle 3-5 tane terörist gitmezdik, okulca giderdik. müdür yasaklardı, göz göre göre atlayıp kaçardık falan. kızlar maç günü etek değil pantolon giyerdi bu tarz bir durumda sorun yaşamamak için. hepimiz güzel çocuklardık ama maç günü kızlar bile bu kafada olurdu işte. okuldan kaçılacağı zaman "olm maçta yok yazılcaz zaten kaçmayak" denirdi.

aah ah :(
  • pescador  (01.11.14 19:58:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.