[]

istanbul'u hiç bilmiyorum ve şişli'ye gitmem gerek

sözlükte babamın hastalığında uzman, şişli araştırma hastanesinde görev yapan aynı zamanda şişlide bir kliniği olan bir doktor hakkında övgüler okudum ve bi ona da göstermekte fayda var diyerek randevu almaya karar verdim. şimdi bursa'dan istanbul'a otobüsle gelsem nerede inmem gerekir ve şişli'ye ulaşımı taksi dışında nasıl sağlarım?
teşekkürler.



 
otobüs firmasının servisi var ise o servisle veya yoksa da otogardan bineceğiniz taksim otobüsü ile taksim'e ulaşır, taksimden metroya biner, şişli durağında iner ve şişli araştırma hastanesi tabelalarını takip edersiniz.


  • nesilsiz  (24.07.09 00:44:21) 
haremde inersin dolmuslarla uskudar yaparsin. uskudar dan vapurla besiktasa gidersin.besiktastan 30m ve 30a ile sisliye gidersin.

otogarda(esenler) da inebilirsin ama ordan tam olarak nasil gelinir bilmiyorum. eger sabah saatlerinde ist da olacaksan, haremde inmek daha mantikli kopru trafigine girmezsin. hem vapurla gecerken bogaz havasi solursun ii gelir.

simdiden gecmis olsun
  • crucio  (24.07.09 00:45:28) 
esenler'de inersen, ordan şişli tarafına direkt belediye otobüsü de var aklında olsun (numarasını hatırlayamadım).


  • zgrydn  (24.07.09 01:03:34) 
@crucio; teşekkür ederim, sabah gelicem, istanbula gelmişken boğaz sefası yapmak gerek ama uzun sürmez mi?


  • somethinginthewayshemoves  (24.07.09 01:03:50) 
harem uskudar arasi 15dk. vapurlar 7dk da besiktasta oluyor. 10dk otobus beklesen. sabah trafiginde 40 dk surse otobus yolculugun. ne etti 1saat 15 dk. bence cok uzun bir sure degil.


  • crucio  (24.07.09 02:01:37) 
niluferle geleceğini varsayarak, niluferin kavacıktaki garajından servisle direk şişli ye geçebilirsin. sakın esenlere gitme, illa vapura binmek istiyorsanda geldiğin firmanın üsküdar servisine binmeni tavsiye ederim. ama aslında hiç karıştırmadan kendini muavine teslim edip servisle şişli-mecidiyeköy e direk gitmeni tavsiye ederim.


  • oharro  (24.07.09 03:02:10) 
mecidiyeköy, şişli ya da taksim servisine binin otobüsten indiğiniz yerde. nişantaşı ile mecidiyeköy arasında şişli etfal araştırma hastanesi.
ne zaman geleceksiniz hasteneye, belki yardım eden çıkar aramızdan. yani en azından ben etmeye çalışırım.
edit: sabah demişsiniz, bu sabahı kastediyordunuz herhalde :/ geçmiş olsun.
  • aithra  (24.07.09 12:10:55 ~ 12:12:37) 
@aithra: ne zaman geleceğim henuz belli değil , muhtemelen bu ağustos ortası. servis, otobüs, yol bilgisi alırım diye aklıma gelmişken sordum. her turlu yardıma açığım doğrusu, istanbuldan pek korkarım da:)


  • somethinginthewayshemoves  (25.07.09 23:55:33 ~ 23:56:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.