[]

Çamaşır makinası

Sıkmaya geçtiğinde yerinden 2 metre zıplıyor. Geçen sefer elimi yıkarken bi anda koşarak bana yaklaşmaya başkadı. Beni yutmaya geliyor sandım. Telaştan elim kesildi, dikiş attırdım filan. Niye olur bu? oysaki sadece 1 tane bornoz atmıştım makinaya. Sıkıltırıp çalıştırsam herhangi bir probleme yol açar mı acep?




 
www.youtube.com

ıslak bornozun ağırlığını düşünün..

uzmanı değilim ama öyle tek ürünler özellikle ıslanınca da ağırlaşan ürünleri tek atmayın bence..
  • dedim dedim de kime dedim  (01.11.14 13:27:56 ~ 13:29:52) 
tambur yamulmuş. özkütlesi fazla bir şey yıkadıysan ondan kaynaklı olabilir. makineyi sabitlemek için bir şeyler yapmalısın. para vererek daha iyi çözersin. tambur değişir ya da düzeltilir.


  • himmet dayi  (01.11.14 13:44:03) 
makinalar taşınırken hareketli kısmı(kazan mı tambur mu neyse) sallanmasın diye arkada sabitleyen somun gibi şeyler oluyor, onlardan bir veya birkaçını sökmeyi unuttuysanız öyle hoplar zıplar, onları bir kontrol edin.


  • okumayi sevmeyen okur  (01.11.14 13:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.