[]

kadınlarda konuşma tarzı

mesela sokakta kadınlar duyuyorum, lanlı lunlu, ulanlı, kimi zaman küfürlü konuşuyorlar. konuşma tarzları kaba ya da, küfürlü olmasa da sezilebilir bir kabalık var. erkekler ne düşünüyorsunuz bu konuda? bu şekilde konuşan kadınların çekiciliği konusundaki görüşleriniz neler?

edit: dobra tabirini de buraya ekleyebiliriz...


 
itici oluyorlar. ha belki 40 yılda bir,bir şeye sinirlenir yada geyik muhabbetinde 1-2 kelime eder eyv ama şu erkek gibi olma niyetindekiler baya itici oluyor.


  • mutantking  (01.11.14 12:18:23) 
çok itici geliyor. nasıl bir aile'de yetiştiklerini merak edip ortamdan uzaklaşıyorum.


  • fallthepieces  (01.11.14 12:24:13) 
Üniversitedeyken zırt pırt a. koyayım diyen bir kız vardı.iğreniyordum kendisinden.neyle koyacan nereye koyacan ???


  • sapkasiz cikmam abi  (01.11.14 12:27:40) 
iğrenç.


  • fayfim  (01.11.14 12:28:24) 
çok çirkin bi durum. ki erkeğe de yakışmıyor.

doğada güzellik ve zarafetin temsilcisi olan kadında durum ister istemez daha da kötü duruyor ama.
  • hoppadanak  (01.11.14 12:33:44) 
Böyle hocamlı, abili, eyvallahlı konuşan kızlar, yerli yersiz küfür eden kızlar, facebook'ta paylaştığı fotoğraflarda nah işareti, orta parmak yapan kızlar ve türevleri beni iğrendiyor. Devasa bir iticilik.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (01.11.14 12:35:34) 
kadınına, bağlam'a ve neyi, nerde, nasıl söylediğine göre değişir. çekici de olabilir, itici de.


  • compadrito  (01.11.14 12:37:49 ~ 12:38:31) 
ben öyle konuşmuyorum, ama konuşanlara karşı özel bir kinim gıcığım yok. yerine göre çok yakışabilir veya hiç yakışmayabilir, sakil durabilir.

kadınlar neden güzellik ve zerafetin temsilcisi olmak zorunda onu da anlamıyorum :)
küfür etmenin çok erkeksi görülmesi ve kadınlar bu alana girince hemen tepki verilmesinin de ilginç bir konu olduğunu düşünüyorum, buradaki tepkiler de o yönde.
mesela sözlükte bir tip vardı s..erim yerine a..arım diyordu ahah. trolldü diyebilirsiniz ama yine de komikti ve birçok kişiyi çileden çıkarmıştı. erkekler çok sert tepki gösteriyor bu tarz şeylere, işaretledikleri bölgelere kadın girince gözleri dönüyor sinirden :)
  • lily briscoe  (01.11.14 12:47:26) 
ben bunun "alanıma girmek" meselesi olduğunu da düşünmüyorum. yersiz küfür etmek erkekte de itici duruyor. fakat "eyvallah, hocam" falan gibi laflar erkeksi hareketler, kadına yakışmıyor. nasıl ki ben arkadaşım osman'a "canım" diye hitap edersem iğrenç olur, o hesap. erkekler erkeksi hareketlerde bulunsun, kadınlar kadınsı.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (01.11.14 13:12:15) 
göz dolduran futbolcu +1

arkadaşlarıma canımı geçtim, şekerim, güzelim, cicim falan şeklinde hitap edersem hem sopa yerim hem de gay derler. kim böyle arkadaşlarına şekerim diye hitap eden bir erkek ister? kadınsı hitaplar, kadınsı sözler. moruk, hacı, bro falan da aynı şekilde erkeksi sözler işte. abla değil abi diyesim gelir öyle kadınlara. olağanüstü itici yani. küfürler de buna dahil.
  • fayfim  (01.11.14 14:31:18) 
yakismiyor, ne küfür, ne kabalik.


  • sage  (01.11.14 21:28:08) 
kadına da erkeğe de aynı şekilde yakışmayan şeyler. cinsiyet ayırt etmeye lüzum yok, kabalık kabalıktır.


  • amelie poulain  (01.11.14 21:34:58) 
Leş olduklarını düşünüyorum.


  • arnold schwarzeneger  (02.11.14 11:55:13) 
anında soğuma sebebi


  • mirty  (02.11.14 12:13:13) 
1) fanatik gibi futbol izleyen kadınlar (futbol izlemesi güzel ama her hafta hakemlere federasyona yardıaran var)

2) küfürlü konuşan kadınlar

3) birbirlerine " aaabbiii" diyen kadınlar

aşırı tiksindirici görünüyor benim gözümde. zaten onlar da benden tiksiniyor. müthiş uyumluyuz.
  • godsparticle  (02.11.14 12:17:05) 
hayatımda hiç küfür etmemiştim; ne zaman evlendim ve eşim yanımda küfürle konuşmaya başladı (başkalarına, ters giden işlere) son bir iki haftadır ben de sinirlendiğimde falan küfrettiğimi fark ettim. kendimden rahatsız olduğum gibi hiçbir kadına da yakıştırmıyorum. çirkin duruyor.


  • sayns  (02.11.14 12:19:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.