[]

503.48 tl maaş ödemesini 503 lira yapan halk bankası

lan bişey demedim ama bu ay da benzeri bi maaş yatarsa isteyim mi o parayı? kıl bi müşteri mi olmuş olurum. 50 kuruş aslında ne biliyim kartal kadıköy metrosuna 55 kuruş basıyorum misal.

evet salakça bi soru ama hakkım yenmiş gibi hissediyorum. paradan değil de hakkımın yenmiş olmasından rahatsızım. az bişey koydu lan. ama az bişey.


 
belki 3 ay sonra toplam küsüratı katarlar. 48+48+48 gibi. 1 lira sonra eklenir. sonra kalan küsürat yine birikir gibi?


  • c1b2k3  (01.11.14 11:54:11) 
onu yukarıda söylendiği gibi tümlendiği an öderler. ki keşke ödemeseler. yıllar sonra dava edip donlarına kadar alırsın. don istemem dersen gidip ayakkabı kutusu falan alırsın. o derece.


  • sparkle kiddle  (01.11.14 11:55:29) 
ya sen boşver "parasından değil de hak huk bık mık" 55 kuruş deyip geçme kardeşim ya. durumu bilmiyorum ama eğer sahiden o para seninse iste tabi. al kendin dedin kartal-kadıköy 55 kuruş diye. ekmek bile alırsın. gün gelir, o ekmek can kadar lazım olur ama alamazsın.

varsa itiraz edebileceğin bir yer et. senden 50 benden 50 ondan 50 oh amk. sonra "halk" bankası. gerçi bugünlerde "halk" olabilmek için sikilmek şart ama sen "halk" olma.
  • brotha b  (01.11.14 11:56:30) 
İste tabi ya banka borcunu 48 kuruş eksik yatırdığında boş ver önemli değil diyor mu? Sen de iste 1 kuruş bırakma. Bankalar fırsatını bulsa ciğerini söker adamın.


  • stanbul  (01.11.14 12:03:03) 
küsuratı eklerler sonra yaw.


  • yapma volkan  (01.11.14 12:08:37) 
elden aldım. yani bankada 503.48 ödendi şeklinde gözüküyor.

ama yine olursa dicem lan. geçen sefer de vermediniz aslında fazladan bi lira vermeniz lazım dicem. o süleyman mıydı neydi evinde ayakkabı kutusuyla 4.5 milyon dolar saklarken iyi. ulan ya. bu adamlar acaba ayakkabı kutularına bu küsüratları mı koydular.
  • error522  (01.11.14 12:22:01 ~ 12:23:46) 
bizim memlekette bi bankanın çalışanları insanların hesabında ki küsüratları toplaya toplaya çok büyük para kazanmıştı. bence sor.


  • naylonlee  (01.11.14 12:45:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.