[]

Veri Kurtarma

Arkadaşlar merhaba. Verilerim kayboldu özetle. Biçimlendirdim ve üstüne bir şey yazmadım harddiskin. Bi sürü program kullandım ama klasör klasör eski dosyalarımı bulamıyorum. Tek tek bulabiliyorum birçok programla. Yardımcı olabilir misiniz? Uzun zamandır uğraşıyorum. Teşekkürler.




 
diskdigger belki yardımcı olur


  • GreyFever  (01.11.14 02:00:18) 
recuva yı denediniz mi?
diskte tekrar yazma olmadıysa oldukça başarılı şekilde kurtarır genelde.

  • spadram  (01.11.14 02:00:19) 
Sen dokunmasan da o bellek kendi işinde sürekli bir şeylerin yerini değiştirir. Biçimlendirdin ama içindeki dosyalara giriş falan yaptıysan büyük ihtimalle harddiskin içi karman çorman olmuş, eski verileninin üzerine yazılmalar olmuştur. Ufak bir aürtünme bile olsa o dosya kullanılamıyor. Önerime gelirsek, geçen annemin telefondaki reaimleri bilgisayra atarken kopyala yerine kes dedim. Sonra yapıştırmak uzun süre takılı kalınca iptal demiştim ve o kesili dosyalar bir anda silindi 400 kadar resim 20 kadar video. Gitti artık derken bir iki program indirdim ve aynı dosyaları buldular ve aynı şekilde kurtardılar. Birinin taraması yaklaşık 2 saat sürdü, sonra neredeyse klasörün tamamını kurtardı. 360 resim ve 15 video sorunsuz diğerleri de yarım yahut birbirine karışmış olarak bulundu. Yani gerçekten içerde çorba karıştırır gibi resimlerin altları üstleri birbirine girmişti. Sonra bu recuvayı kurdum taraması 3 dakika sürdü,birebir aynı dosyaları kurtardı. Rcuva hepsini bulup hangisi iyi hangisinin üzerine ne yazılmış hepsini gösteriyor. Recuva bulamadıysa ümidini kes.


  • orhan tv  (01.11.14 05:56:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.