[]

Mutlu gitmeyen ilişkiler üzerine, depresif, mutsuz, film önerisi var mı ?

Bu kadar s.kko bir başlık olmaz ama ifade edemedim kendimi başka türlü. İstediğim "birbirini seven, zorluklarla bir araya gelmiş iki kişinin ilişkisinin pek de umulduğu gibi gitmediğini gösteren bir film."

*Çiftlerden birinin tatmin olmadığı, karşısındakinin onun altında kaldığı, zeka-zevk ve kültür konusunda yetersiz olduğunu gördüğü bir film.

Buna rağmen, devam edip etmeme konusunda da karar veremediği, gün geçtikçe kendinin de ne kadar ezik ruhlu biri olduğuna kanaat getirdiği bir film.

Kendiisnin de aslında çok da iyi biri olmadığını görüp, partnerine acımayla karışık bir duygu besleyen, durumun aşktan çıktığı, aklına başkaları, geçmişteki tanıdıkları (oğlanlar/kızlar) gelip kafasında kıyaslara gittiği, o daha zekiydi, daha iş bilirdi, daha güçlü bir karakteri vardı dediği bir film.

Evet, böyle bir film.

Var mı ?



*Yıldızdan sonrası doğaçlamadır, zannetmiyorum olsun böyle bir film, esas nokta "Partnerinin kendisinden 'aşağı' olduğunu düşünen ve ilişkisinden memnun olmayan birinin hikayesi."

Teşekkürler.

 
dostum sen direk blue valentine i anlatmışsın. izlemediysen izle.


  • biyik  (31.10.14 21:00:23) 
candy


  • shejia  (31.10.14 21:02:53) 
"mavi en sıcak renktir", want2die'ın dediği gibi, isteğine uyuyor.

one day, the vow olabilir gibi.

azıcık alakalı olarak da: take this waltz, high fidelity

blue valentine da olur ama o biraz da "evlilikle gelen sorumluluklar aşkı öldürüyor" temalı gibi.
  • m e l t e m  (31.10.14 21:04:17 ~ 21:05:54) 
benim de aklıma ilk blue valentine geldi.


  • kaffle  (31.10.14 21:10:54) 
500 days of summer


  • sehpa fx350  (31.10.14 21:26:55) 
yanlış hatırlamıyorsam vicky cristina barcelona'nın konusuna benziyor yazdıkların.


  • royal  (31.10.14 21:54:41 ~ 21:54:54) 
high fidelity de olabilir. zaten bu tarzda başka film de bilmem. bu soruya standart cevabım high fidelity


  • jaaaccckkk  (01.11.14 09:57:20) 
Kesinlikle Blue Valentine, ek olarak The One I Love diyebilirim.


  • kalamiti  (05.11.14 02:57:16) 
Direkt blue valentine en iyi örnektir


  • kirazıseviyorum  (05.11.14 07:12:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.