[]

Bankacılar bir bakar mısınız?

Şimdi anneme bireysel emeklilik stopaj iadesi yapılması gerekiyor.İlk başta iadeler için evrakları büyük mükellefler vergi dairesine gönderdik yalnız vadeli hesap numarası verdiğimiz için iade olmamış neyse bimere bildirdik yatmadı diye onlarda evrakları bize gönderin vadesiz hesap olacak dediler. 1.5 ay önce gönderdik 15 20 gün içinde yatar dediler(1100 tl) ,yatmadı.Dün tekrar bimeri aradım yatmadığını söyledim

Oradaki muhasebeci bana vadeli hesaba 23 Aralık 2013 tarihinde yatmış gözüküyor dedi ben ona vadeli hesaba yatmadığını o yüzden tekrar evrakları gönderdiğimizi anlattım, adam doğruladı yatmaz evet ama belki emanette bekliyordur bize her hangi bir iade yapılmamış dedi. Böyle bir şey mümkün mü? Ayrıca hesap hareketlerine baktığımız zamanda 23 aralık 2013 tarihinde yatırılmaya çalışılan bir para yok.

Bir akıl verin ya. Noldu yani vadeli de yok vadesiz de yok uçtu mu bu para?

 
büyük mükelleflerin emanet hesabındadır para. vergi dairesini arayın.

ama bu tür işlerde telefon genelde çare olmaz. büyük mükellefler vergi dairesi gayrettepe metro durağı çıkışında, sabahtan gidin, sorun soruşturun, anneniz de gelmeli, yoksa vekaletle de yapabilirsin, yardım ederler.
  • [silinmiş]  (31.10.14 19:24:35) 
gitme imkanımız yok malesef istanbuldan taşındık. Yapacak başka bir şey yok sanırım


  • verbanadüşlerimi  (31.10.14 20:08:03) 
telefon açın, faks numarası alın, durumunuzu anlatan bir dilekçe hazırlayın, hesap numarası vs önceki başvurunuzun belgeleri, hepsini dahil edin faks çekin. belgelere imza atın ve imza sirkülerini de fakslayın. iletişim bilgileriniz de olsun dilekçede (eksik belge diye kenara atmasınlar)


  • [silinmiş]  (31.10.14 20:15:17) 
şimdi biz en son bimere gönderdik evrakları. Sanırım iş büyük mükelleflerden çıktı tam emin değilim


  • verbanadüşlerimi  (31.10.14 20:21:44) 
bimer'lik işiniz yok. evrakları oraya göndermemeliydiniz, fotokopileri yok mu? onları faks çekin vergi dairesine.


  • [silinmiş]  (31.10.14 20:35:14) 
yok :/


  • verbanadüşlerimi  (31.10.14 20:43:06) 
bimer'e dilekçe yazın, evraklarınızı geri isteyin.


  • [silinmiş]  (31.10.14 21:07:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.