[]

arkadaşlar bu twitter'ın hali nedir?

bu trending topic nedir böyle? para mı verip böyle oluyor botla mı yapıyorlar.

eğer bu şekilde trending topic yapılıyorsa dandik bir site lan bu? eskilerin yonjası,frmtrsi, falan gibi. kullanıcılar çöplüğün içinde

bir de o kıl dönmesi şeyi için millet neden yanına alakasız şeyler yazıyor?

 
para reklam ve de takipçi çokluğu... çok saçma şeyler trending topic oluyor...


  • inanmazsan inanma  (31.10.14 16:03:53) 
twitterı neden sevmediğimi bir kez daha anladım.


  • yogapants  (31.10.14 16:05:58) 
TT script'leri var, ücretini ödediğinizde script sahibi havuzunda bulunan botlara konuyla ilgili tweet attırıp istediğiniz her şeyi TT listesine sokuyorlar. Twitter olaya müdahale etmiyor pek.


  • angelus  (31.10.14 16:08:09) 
"twitter falan hepsinin kökünü kazıyacağız" diyince hepimiz kapatılacağını zannetmiştik... twitter'ın hepsi tabii ki bunları konuşmuyor. hatta kimse konuşmuyor. adam kökünü kazıdı işte, bu kadar basit.


  • robin crusoe  (31.10.14 16:10:00) 
oha ben de saçma sapan taglerin yanına millet niye alakasız şeyler yazıyor diyordum. meğer onlar botmuş. görseldeki "@ssaranr" Şara Karadeli yazan kızın profiline baktım şimdi. saçma sapan tagler için yazılar yazmış hep. bot yani. ama bu kadar botu nasıl oluşturuyorlar yav? Şara Karadeli diye bi ismi kim bulmuş. tek tek uğraşıp hesap mı açıyorlar? onlara bi de fotoğraf filan nasıl buluyorlar? yanına yazılacak saçma sapan yazıları nereden buluyorlar?


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (31.10.14 16:16:24) 
@angelus twitter olaya neden müdahele etmiyor? mesala biz twitter'ın sahibi olsak böyle açık kaynağımızı suistimal edenlere müsade etmezdik. ancak adamlar twitterı buna rağmen yaygınlaştırdı demek ki bu sistemde bir sıkıntı yok kullanıcılar için?


  • Gururbey  (31.10.14 16:21:57) 
Twitter atılan her tweet başına para kazanıyor, buna botların attığı tweet'ler de dahil.

Bu botlar için yazılımlar var. Yazılım sayesinde tek seferde fotoğrafları biyografisi nick'i olan yüzlerce hesap açılabiliyor.
  • angelus  (31.10.14 16:25:12) 
Twitter API'sini güncellese bu gerzekler ortadan kalkacaklar da bekliyoruz işte bakalım. 3-4 aydır TT'lere bakmıyorum bile.


  • bomcu onurun bomu  (31.10.14 17:00:54) 
Bot yapan bot. Skynet gibi


  • divit  (31.10.14 17:04:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.