[]

Ankara mekan tavsiyesi..

kizilay veya ulus taraflarinda ya da metroyla ulasilabilen biryerlerde mumkunse ev yemegi yapan fiyat performans acisindan iyi bir mekan varmi bildgiiniz.

sonrasinda da kaliteli slow muzik yapip , bira icelebilen ama bar tarzinda olmayan bir mekan onerebilirseniz super olur


 
Kriterlerinize tam uymuyor lakin Cinnah Caddesi üzerinde bizim sık sık gittiğimiz Sedir diye bir yer var, yemekleri güzel, çok da pahalı değil.

Sonrasında da güzel mekan olarak Bestekar Sokak'taki 21'i tavsiye edebilirim. Canlı müzik yok, küçük bir yer, kalabalık olmaz, benim götürdüğüm arkadaşlarım çay bahçesine benzettiler:)
  • buff  (31.10.14 14:57:25) 
Ankara'da Kızılay-Ulus'ta F/P açısından iyi ev yemekleri genellikle öğle saatlerinde bulunabiliyor sanırım siz akşam yemeği olarak düşünüyorsunuz. Ulus'ta yemek zorunda kalırsanız -bu saatlere pek bir şey kalmaz belki ama- Boğaziçi Lok. iyidir fiyatları yükseldi oranın da gerçi ne zamandır gidemedim. Kızılay'da merkezi olarak özellikle Kardens'i tavsiye edebilirim Karadeniz yöresi yemeklerini severseniz, çeşitli sulu yemekler bulmak mümkün uygun fiyatlara.


  • candanag  (31.10.14 15:02:53) 
bogazici iyidir ama pahalidir :) kardens daha uygundur


  • kamyonsans  (31.10.14 15:35:52) 
cebeci'de ideal yemek diye bir yer var. kurtuluş metrodan inip dikimevi'ne doğru yürüyün, siyasal'ı geçince sağda görürsünüz cadde üzerinde zaten. 8 lira, çok iyi.


  • signore  (31.10.14 16:24:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.