[]

Korkuyorum (Korku Hissi - Tedirginlik)

Merhaba, son 10 gündür içimde bir korku var, sürekli ailemden birilerine bir şey olacakmış hissi, hep bir ölüm düşüncesi annem, babam, kardeşim.

Bir türlü kafamdan atamıyorum "aman birşey olacak, ya şöyle olursa vs.". Sürekli uyarılarda bulunmaya da başladım. İşte karşıdan karşıya geçerken dikkat edin, yok fişlere dikkat edin, camları kapatın vs.

Ne olacak benim halim, bundan uzun zaman öncede 3-4 günlük böyle tedirginliklerim olmuştu ama bu sefer uzun sürdü. Ne yapmalıyım.

 
arada bana da geliyor bu ama kendini başka yöne kanalize et bence. o düşünce gelince başka birşey düşünmek için zorla kendini. bişi ile meşgul ol.


  • fallthepieces  (31.10.14 12:48:27) 
psikiyatriste gitmen gerekiyor.
hiçkimseye bişey olmayacak merak etme, evham yapma. sen böyle sürekli tedirgin olursan onlara bişey olacak diye ve sürekli uyarı yaparsan onlara onları da sıkıntıya sokarsın, gerilir insanlar.

  • rock n roll  (31.10.14 12:50:18) 
panik atak eder bu adamı(kendimden biliyorum)
anksiyete gibi geldi bana.
artarsa psikologa git, ama once kendi kendine yenmeye calis.
  • hain kostokk  (31.10.14 12:52:53) 
Neden böyle bir korku yaşıyorsun ki? Bir haber mi okudun, tanıdığın birinin başına bir şey mi geldi? Ne oldu?

Sebepsiz olmaz korkular.
  • m e l t e m  (31.10.14 13:12:25) 
Anksiyetr donemi yasiyorsun bendede olmustu depresyona girdiğinde tetikliyor.dusunmemeye çalış alkol iyi geliyo


  • bluebey  (31.10.14 13:13:42) 
psikoloğa veya psikyatriste gitmeniz gerek. dönemsel oluyorsa manik depresif durumlar söz konusu olabilir, depresif dönemde yüksek anksiyete hali(atak bile sayılabilir, tepki durumunuza göre) görülebiliyor. ileriki safhalarda panik ataka dönüşebilir, fizyolojik olarak da çok etkilenebilirsiniz. havaya bağlı dönemsel bir şey de olabilir. tüm bunları uzman bir kişi doğru yorumlayıp çözüm sunabilir, gitmekten çekinmeyiniz.


  • uykusunu yakalayan adam  (31.10.14 13:27:35) 
onlara vakit geçirin eğer uzaktaysanız. tam olarak çocuğunuz olunca geçiyor bu his, tecrübe ile sabit.


  • spankenstein  (31.10.14 13:35:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.