[]

vücut losyonu (öyle oluyor galiba :)

erkek halimle kozmetikten, kremden hiç anlamam ama aldığım ilaçlardan dolayı vücudum fena kuruyor ve rahatsız ediyor. tüm vücuda sürülen losyonlardan iyisi/doğalı/güzeli hangisidir? watson'a gittiğimde hemen alıp çıkmak istiyorum.




 
eczanemizde.com.tr

yetkili eczanelerde... (kullanıyoz memnunuz 50lik anamla, onun da cildi çok kuru da)
  • emirkulu  (31.10.14 12:33:55 ~ 12:34:03) 
öyle çok para vermeyeyim hem de işe yarasın dersen;

eksisozluk.com
eksisozluk.com

cildinin yağ durumuna göre ikisi arasında seçim yapabilirsin.
  • letheavendangered  (31.10.14 12:40:44) 
cildiniz çok kuruysa (bir şey sürmediğinizde görüntüsü pul pulsa): excipial lipo
cildiniz kuruysa (görüntü normal ama tırnakla şöyle bir çizince beyaz çizgiler kalıyorsa): excipial hydro

eczanelerden alabilirsiniz. muadillerine göre çok daha uygun fiyatlı ve temiz içeriklidir.
  • in pyjamas  (31.10.14 12:41:30) 
şöyle bir yorum var arkadaşlar: eksisozluk.com böyle bir etkisini gözlemlediniz mi?


  • adınıkoyamadım  (31.10.14 12:44:46) 
ben hiç duymadım/yaşamadım öyle bir şey.


  • letheavendangered  (31.10.14 12:48:06) 
peki. epey kişi bunu kullanıyor. ben de eczaneye gidip alayım ama antibakteriyel olması iyi mi kötü mü -ki tıp dünyasında bu antibakteriyel ürünler çok tartışılıyor- ona da tam karar veremedim.


  • adınıkoyamadım  (31.10.14 12:53:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.