[]

ogrenciyi sallamayan ozel ders hocasi

merhaba,
nefesli bir enstruman icin ozel ders aliyorum. hoca ilk iki ders cok ilgiliydi. daha sonraki 8 ders icin parayi aylik aldi, yani 1 aylik pesin para. ancak ikinci dersten sonraki dersler bir iki nefes hareketi gosterip hadi sen calis deyip kendi performansi icin kendi kendine bir seyler calismaya basladi. derslerin %50si filan boyle gecti. ben seni takip ediyorum merak etme filan dedi.
gecen ders ise yine ben tek basima takilirken baktim performansi icin kendi calgisiyla antreman yapmaya basladi. bir de "gosteriye cok az zaman kaldi ya" filan diye yakindi. ben bos kalmayayim diye bir iki egzersiz verip kendi performansina hazirlaniyor. ben bir kosede bir seyler yaparken o baska bir kosede gosterisi icin hazirlik yapiyor.
ben de etik bulmadigim icin dersi birakmaya karar verdim, ders oldukca pahali, bu ay icin 3 dersim daha var pesin odenmis. onlardan sonra devam etmeyecegim sanirim. ama bu dersi veren insan sayisi da oldukca sinirli. ne yapayim?

 
bu dediklerini o hocaya anlat . ben parasını peşin verdim . peşin ödemeyi yapmadan evvelki derslerinizdeki ilgi ve özeni istiyorum. son bir kaç dersten memnun kalmadım ve verim alamadım. ya paramı iade edin ya da ücretini ödediğim saatlerin derslerini tamamlayalım doğru düzgün de. bunda utanıp sıkılacak bir şey yok


  • waterhardeningsteel  (31.10.14 10:22:25) 
Az da olsa tek degildir sonucta. Giderken okkali birkac kufur et. Istedigi kadar ilgili olsun sonradan o hocayla zor artik o y8zden baska hoca bak diyorum


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.10.14 10:28:59) 
kalan derslerinin parasını iste. çekinme. senin "özel" dersini kendi şahsi işi için harcaması hiç hoş değil. açık açık söyle. hocam özel ders alan benim, veren de sensin, şu performasa benim özel derslerimde hazırlanmayı bırakın da ilk dersteki gibi çalışalım isterseniz deyin.


  • battal gemalmaz  (31.10.14 10:44:52) 
Bende özel davul dersi alıyordum. Durum neredeyse aynıydı. Özellikle bazen yanlış çalıyordum. Arka arkaya yapamıyordum falan verdiği egzersizleri, beceremiyormuşum gibi. Başka işlerle ilgileniyor olmasına rağmen yanlışlarımı fark ederek hatamı söylüyordu. Bende gerçekten dediği gibi kulağının bende olup olmadığını test etmiş oluyordum. Daha önce başka hocalardan da özel ders almıştım neredeyse hepsinde böyle oldu durum ama bu durumu istersen bu şekilde bi dene. Daha sonra da diğer dersin ücretini ödemeden yani. Durumu açıkla, bakalım ne açıklama yapacak. Sen sürekli yanlış çalıyor olmana rağmen seni düzeltmiyorsa da konuşurken dersin. Sizi denedim ama hiçbir tepki vermediniz, hatalı olduğum yerleri düzeltmediniz diyebilirsin.


  • draconas  (31.10.14 10:48:44) 
benim böyle bir TOEFL hazırlığım güme gitti biliyor musun? 1000 TL
Amerikalı çakala denk geldim aha işte aynen böyle.
hiç acıma, lafını esirgeme, söyle. gitsin başka zaman çalışsın konserine.
resti çek, kararını versin...
  • cliquot  (31.10.14 10:58:11) 
Draconas'ın dediği yöntem çok iyi fikir bence.


  • mutlusismankedi2015  (31.10.14 11:03:26) 
ozel dersler icin asla pesin para vermeyin. bu da yeni mi basladi bilmiyorum, bi ozel ders hocasi uckagitciligi almis gidiyor.

bu kisiyle devam etmeyin ama paranizin karsiligini talep edin. kalan dersleri dogru duzgun yapsin.
  • sumuklu asilzade  (31.10.14 12:04:55) 
konser sonrasına kadar derse gitme derim ben. önceden verdiği egzersizlere sen kendin de çalışabilirsin evde sonuçta. o 3 dersi de daha sonra tamamlayıp, sonra bir daha para vermezsin


  • ladonna  (31.10.14 14:45:38) 
almadığın hizmetin parasını hiçbir zaman peşin verme. hep aksilik çıkartıyorlar.


  • sayns  (31.10.14 19:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.