[]

Zor bi eldiven lazım

iç astarı; yün, polar, pamuk, kadife vb. yünlü şeylerden oluşmayan. mümkünse bildiğimiz gömlek kumaşı, çarşaf kumaşı, ipek vb. malzemelerden oluşan bir eldiven lazım bana.

dış kısmı o kadar önemli değil, deri olmasını tercih etsem de.
ben yüne müne dokunamıyorum, hadi üstüme belki giyerim ama parmaklarımı yününi çinde tutamam kısaca. o yüzden lazım.

nerde bulurum, var mı böyle bir şey almışlığınız link falan atar mısınız? online olur, yurtdışı olur farketmez benim için. çünkü bulamıyorum, hepsinin içi ya polar ya yün.

not: erkeğim.

 
deri eldiven de mi olmaz?


  • safepassage  (31.10.14 07:51:21) 
deri olur ya, ama deri eldivenlerin de içi pamuklu falan oluyor.

ya kısaca; pamuk, yün, polar vb. materyaller yoksa içinde her türlü olru.
  • kamera motor  (31.10.14 07:53:56) 
Beğendiğiniz bir eldiven alıp terziye götürün, içini kaplasın. Daha rahat değil mi?


  • whoosie  (31.10.14 08:03:26) 
3m'in deri iş eldivenler vardı, içi thermoshield diye bir malzeme idi. ama olur mu bilmiyorum. isg malzemeleri satan yerlere bir bakın isterseniz. hem oralarda saf deri eldiven de oluyor (bizon derisi)


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (31.10.14 08:09:22) 
Decathlon'da vardı öyle eldiven, sanırım şuydu: www.decathlon.com.tr Bu olmasa bile vardı yani, Decathlon'a bakın bi.

Bir başka alternatif de polar molar dinlemeden alın ve iç eldiven kullanın, şöyle bir şey: www.decathlon.com.tr Hem daha sıcak tutar.
  • vesna  (31.10.14 08:09:32) 
dediğin kriterlerde şık bir şey istiyorsan: www.massimodutti.com


  • m e l t e m  (31.10.14 08:33:21) 
eğer ısınmak amacıyla kullanacaksan malzemeler bellidir, yüzyıllardır aynı malzemeler kullanılıyor. yün, pamuk hem organik hem en başarılıları. onlara dokunamıyorsan sentetik kumaş kullanman gerekir. polar en başarılısı ısınma açısından. ipek zaten yazlık bir kumaş, o ve diğer bahsettiğin kumaşlar yapısı ve amacı gereği eldivende kullanılmazlar. kendin özel bişey yapar ve yaptırabilirsin belki ama anlamsız olur. yalnızca deri olan ince eldivenler var, iç kaplaması yok, arkası derinin sırtı. onlar da ısınma amaçlı değil daha çok estetik amaçlılar. bir de senin isteğine uygun bildiğim tek eldiven masaj eldiveni ama onlar da beyaz ve dışarıda kullanılacak tipte değiller.


  • ytse jam  (31.10.14 09:32:12) 
ipek eldivenler var. dağcılık malzemeleri satılan herhangi bir mağaza'da kolaylıkla bulabilirsin. baya ince oluyor bunlar. amacı soğuktan korumak değil ama bunların. üstüne de daha kalın bir eldiven giyiliyor genelde. ama bu ipek eldivenlerin kaliteli olanları da var. rüzgar geçirmez, su geçirmez vs ama biraz pahalıdır o versiyonları.


  • barix  (31.10.14 10:06:12) 
içi polyester astarlı deri eldivenler var. onlardan olabilir. ama yün kadar ısıtmıyor.


  • battal gemalmaz  (31.10.14 10:12:44) 
Columbia'ya bak bence


  • dusunuyorumoyleysevurun  (31.10.14 12:29:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.