[]

Aşırı Terleme

Ben biraz araştırdım ama bir kaç sorum var;

1.Aşırı koltuk altı terlemesini engellemek için yapılabilecek en mantıklı çözüm ne?

2.Klipsli ets ameliyatının bir zararı var mıdır?

3.Ameliyat hangi alan dokturu tarafından yapılır ve herkese yapılabilir mi?

4.Bu ameliyatı yaptığım takdirde pilotluk için alacağım sağlık raporunu olumsuz etkiler mi? (Bilinmemesi muhtemel ama önemli benim için)

5.Tabiki fiyat ve ne zamana randevu alınabilir? (Ocak ortası ve şubat ortası gibi ☺) (lokasyon ankara)

Bir de son bir soru;

6. Koltuk altı dışında ayak ve kasıklara da aynı şekilde uygulanması mantıklı olur mu?

Bu sorulardan herhangi biri hakkında aydınlatabilen çıkar ise çok sevinirim.

Teşekkürler ☺

 
terleme için doktorum detox dedi sanırım en etliside o gibi bi iğneyle terleyen yerleri tek seferde yok ediyolar


  • GreyFever  (31.10.14 01:05:00 ~ 01:05:22) 
detox değil o botox. yaptırıp sonuç alan tanıdık var.


  • krysrn  (31.10.14 01:55:14) 
3) göğüs cerrahisi. herkese derken biraz seninle alakalı. günlük yaşamını çok etkiliyorsa ve yaptırmak istiyorsan yapılır.


  • dolaysiz tumlec  (31.10.14 02:15:12) 
1) ameliyat kesin çözüm.
3) genel cerrahi.
4) bunu bende merak ettim.
5) 5 sene önce devlette ücretsizdi
6) ameliyatta sinirlere klips takılıyor böylece eldeki aşırı terlemenin önüne geçiliyor yani bölgesel birşey değil.
  • mrthany  (31.10.14 05:34:12) 
(Ameliyatı yapan kişiyim)

1. En mantıklıyı bilemem ancak kesin çözüm ameliyattır.
2. Her ameliyatın riskleri vardır (kanama, anestezi, vb vb) ama bu ameliyata has "refleks terleme" diye bir olay var, mutlak surette bilginizin olması gereken bir konu.
3. Göğüs Cerrahisi. Genellikle 40 yaş altına yapıyoruz.
4. Askeri pilotluk ise engelleyebilir ancak sivil havacılıkta problem çıkartacağını sanmıyorum (raporu veren hastaneye sorunuz).
5. Fiyat ve randevu hastaneden hastaneye değişir. Ankara'da önceliğiniz devlet hastaneleri olsun, bu işi çok iyi yapan yerler var.
6. Klipsli ETS'nin hedef bölgesi yüz, eller ve koltuk altı terlemesidir. Kasık ve ayaklara etkisi yoktur (Ama el terlemesi yaptığımız bazı hastalarda "ayaklarım da kurudu" gibi dönüşler alıyoruz).
  • gonion  (31.10.14 07:44:27 ~ 07:44:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.