[]

deal extremeden alisveris yapan varsa

Bi yardimci olabilir mi. Ben zippo aldim 13 unde. 20sinde bana mail attilar. Dediler lityum battery bilmemne havayoluna girmedi galiba, yani anladigim kadariyla. Baska bir sekilde yollayacagiz. Kargo no degisti. Sonra daha mail gelmedi. Bu live chat yapacak ingilizcem yok. İtem no ile.kargoya bbakabiliyorum normalde ama item no yanlis diyor. O da mi degisti acaba. Benim icin livechat yapacaak veya bi yardimci olacak var mi?




 
kargo no nedir? bir bakalım


  • icemint  (30.10.14 21:38:39) 
Cok tesekkur ederim. 20sinde attiklari maili aynen kopyaliyorum. Belki kacirdigim bir sey vardir.


Thanks for ordering from DX.com.

We’re writing to inform you that the package RI172560152CN from your order 141012001025327014 has failed to pass the airline security check as it contains lithium batteries/knives or products that contain liquid which are now under extra scrutiny in world air cargo services.

We therefore have switched it to another delivery channel to ensure the order is sent to you as soon as possible.

Here is the new package tracking number RU463527810CH.

We will follow the package and strive to make sure the items reach you smoothly and safely.

Your understanding and patience are highly appreciated.

Should you have any questions please feel free to contact us via Live chat or Customer Service Ticket.

Your sincerely,

DX.com
  • brad pitt  (30.10.14 21:41:38) 
tamamdır, yolda.
22sinde çıkış yapmış isviçreden.
www.17track.net
  • icemint  (30.10.14 21:48:14) 
sıkıntı yok gibi..havayolu kargosunda sıkıntı çıkarmışlar. muhtemelen gemiyle gönderecekler. ürünlerde de değişim veya eksiltme yok gibi...sadece biraz zaman alır.

paket Türkiye'ye girdiğinde sana ptt yoluyla gelecek. tek sıkıntı ptt'nin sana paketi ulaştırabilmesi..
  • spider03  (30.10.14 21:55:02) 
Cok tesekkur ederim. Hep isvicrede gozukuyor, oncesi, yani nereden geldiyse isvicreye, orasi gozukmuyor. O tarihten sonra da nerede oldugu gozukmuyor. İlk yurt disi alisverisim de merak ediyorum :)

Cok tesekkur ederim tekrar,ne zaman gelir sizce.
  • brad pitt  (30.10.14 21:56:26) 
bakın şuradan da takip edebilirsiniz: www1.ptt.gov.tr
türkiyeye girdikten sonra da güncellenecek burada. aynı barkod no ile. yani RU463527810CH
şu anda yolda paketiniz. 1 haftaya türkiyeye giriş yapar diyorum.
  • icemint  (30.10.14 22:01:25) 
5 gün ila 20 gün arasında daha beklemen gerekebilir hacım. ingilizcen bu kadar bile yoksa bulaşma derim ama...


  • ceycey e  (31.10.14 02:06:09) 
Teşekkürler tüm cevaplar için.

İsviçre'den neyle gelir bu? Uçağa koyulamamışsa? E bir de İsviçre ne alaka, bu ürün Çin'den gelmeyecek miydi? Çin'den İsviçre'ye geldiyse uçağa nasıl kondu?
  • brad pitt  (31.10.14 18:29:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.