[]

ses geçirmeyen kulak tıkacı

benim sanırım böyle bir şeye ihtiyacım var. sabahları beni kendi alarmımdan başka bir şey uyandırmasın istiyorum. uykum çok hafif. arkadaşım uyandığında ben de uyanıyorum. buna artık bir son vermek istiyorum.

tam olarak aradığım:
telefon çaldığında duyayım ama insan sesi, tabak çanak sesi duymayayım. ne alayım şimdi ben?

sayenizde yarın sabah huysuz kalktığım son sabah olabilir, hadi bakalım.

 
www.hepsiburada.com

2 yıldır falan bunlarla uyuyorum ben, tam aradığın şey. telefon yakındaysa onu falan duyuyorsun, ama milletin yaptığı saçmasapan gürültüleri duymuyorsun. harika bir şey. bir de böyle yumuşak, hamur gibi bir şey, birkaç kere kullandıktan sonra alışıyorsun, orda olduğunu bile fark etmiyorsun.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (30.10.14 21:33:36) 
hijyenik bir şey olması da çok önemli.
kulağıma kaçar mı?
bunu her gün kullanıp atıyor muyuz?
  • kırmızıkaşekaban  (30.10.14 21:47:30) 
kulağa kaçmayacak kadar büyük bir şey. kaçması mümkün değil o yüzden. tek kullanımlık normalde. ama ben zaten yatmadan önce duş aldığım için kirlenmiyor hemen, birden fazla kullandığım da oluyor. kirlenince atıyorum zaten. herhangi bir sıkıntıya sebep olmadı şu ana kadar.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (30.10.14 21:49:20 ~ 21:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.