[]

Acil fiyat vermemiz gerekiyor web tasarim yapanlar bakabilir mi?

Booking.com ayarinda bir sitenin sifirdan tasarimi, html, css ve jquery dahil (front-end kisacasi) ne kadar fiyat istenmeli sizce? Butun kodlar ve tasarim ozgun olacak. Ayrica isletme arayuzu de tasarlanacak.




 
onbinler.


  • mayeskuel  (30.10.14 20:13:46) 
Ciddi misiniz? Ilk defa bu kadar kapsamli bir is alacagiz. Karsimdakini de urkutup kacirmak istemiyorum ama bilemedik acikcasi...


  • ay nov kung fu  (30.10.14 20:28:04) 
Kocaman bir iş yapacaksınız. Adam gün üzerinden ve euro tabanında fiyat versen de proje süresi gereği aynı meblaya gelecek. İsterlerse araştırsınlar başka yerler :)


  • Solem  (30.10.14 20:31:34) 
booking'in sırf adından bile epey ağırlıklı site potansiyeli akıyor. ben son kullanıcıyım. bi defa 300 tlye şirket sitesi yaptırdım. bilgim bu kadar.


  • namus ninjası  (30.10.14 20:32:48) 
Isin icinde back-end kisminin olmadiginin farkindasiniz di mi? O_o yazilimi onlar sonradan entegre edecek.


  • ay nov kung fu  (30.10.14 20:36:04) 
Sadece arayüz ise 5-10 falan olabilir.


  • Solem  (30.10.14 20:36:59) 
Backend'den veri cekme filan isleri ajax agirlikli olacaksa cok alengirli bir sey olacaksa 10.000 liradan acin pazarligi. Diger turlu 6000-7000 filan makul bence. aslina bakarsan bookingde cok fazla sayfa yok gibi. Daha fazla isterseniz adamlar kacar gibi geliyor bana. keske 50 000 filan olsa ama hayal bu paralar.


  • oshamahue  (30.10.14 21:30:05) 
burdaki arkadaşların dedikleri fiyatları istersen işi alamaman muhtemel.


  • tosunpasa  (30.10.14 22:06:43) 
Booking.com'u 6-7 bin'e yapacak yazılımcı var ise tanışmak isterim, elimde onlarca proje var.
Bu arada bize facebook gibi, hepsiburada gibi bir site lazım diye gelenler çok olur. Kastetmek istediği şey booking'in anasayfasıdır. Otelleri girecektir, müşteri kaydedecektir. Trafik de günde yüzü geçmez. Önce ne istediğini öğrenip detaylı bir sözleşme yapın. Basit bir şey isteyip şöyle bir özellik de olsun diye diye iş yine booking'e gitmesin.

  • creepy  (30.10.14 22:39:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.