[]

isviçre trenleri hakkında

benim uçuşum var zürih'e ordan trenle bern'e gitmem gerekiyor. bilet alıcam fakat emin olamıyorum, rötar yparsam yanabilir sonuçta, fiyatlar çok değişken mi? ordan mı alsam? bi de diyelim 10:30da varışım gözüküyor bileti 11:30dakine mi alsam?

bi de tren dışında otobüsle gitsem ucuz olur mu?


 
erken alinca fiyat farki olmuyor, binmeden almak en temizi.

2. sinif kompartmanda tek gidis 49 chf eger turist olarak gidiyorsan. isvicre'de ikamet ediyorsan halbtax karti alip yari fiyatina gidebilirsin, onun da yillik fiyati 150 chf.

otobüs kismini bilemiyorum ama muhtemelen daha ucuzdur.
  • ben de  (30.10.14 20:13:12) 
biletler 1 saatlik ve 24 saatlik oluyor. 10.30dakine de alsan, 11.30a da alsan buyuk ihtimalle 24 saatlik alicagin icin fark etmez. en iyisi ucagin indikten sonra burdan almak. tam tren istasyonuna inmeden transport ofisi var, orda derdini anlatirsan sana en uygun bileti verirler hemen.

tren hizli ve rahat. bern'e otobus oldugunu dusunmuyorum, hic gormedim.
  • gerard  (30.10.14 20:46:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.