[]

Makyaj Çantası Hazırlayalım

Kızlar bi makyaj çantası hazırlayacağız. hediye olacak. biliyorum saçma, kendi seçmeli ama orayı geçtim artık. bi gelin hanıma böyle bir çanta hazırlamam gerekiyor.
işte şu marka allık, bu marka eyeliner gibi. kendi makyaj çanta demirbaşlarınızı da yazabilirsiniz. hafta sonuna kadar vaktim var.
kumral, koyu kahve saçlı bi kız (lazım olursa diye)


 
makeupalley.com'daki ürün değerlendirmelerine göre en iyisi:

Allık- Nars

Eyeliner - Bobbi Brown

pahalı ama biraz bunlar çanta halinde olursa diğerleriyle birlikte tuzlu olabilir.
  • neferkitty  (30.10.14 13:31:50) 
Yalnız çok riskli, fondöten, kapatıcı bunların rengini nereden bileceksin, içine mutlaka değiştirme fişi koydur. Denemeden alınamayacak şeyler sonuçta bunlar.


  • elikası  (30.10.14 13:56:38) 
Ben de urban decay naked 3 far paleti ekleyeyim ama bence de hatta degistirme fisiyle bile degil fondoten pudra veya kapatici olmamali.


  • i-pek  (30.10.14 14:04:36) 
Şöyle bir liste var en ünlü ürünler derlenmiş. makyajpuan.com

böyle bir renkten mi bahsediyoruz ten olarak? ruju mac ruby woo. cdn.vogue.globo.com

Nars'in alliğı güzel, bir sürü firma benzerini yapmaya çalışmış hatta ama aynısını tutturan yok.
Nuxe'un kuru yağı bence çok güzel.
Balm shelter çok sevdiğim bir ürün. Balm'in rockstar ve voyage paletleri de güzel hem haftasonu indirim var gratiste (watsons'ta da var)
Eyeliner benefit, body shop ve maybelline'in fircalisi güzel.
Transparan pudra var stay matte, 10-15 civarı onu alabilirsin onu da severim. Transparan olduğundan her renge olur.
Yves rocher makyaj temizleme suyu güzel şimdilik kullanıyorum.
Fondöten için hiçbir fikrim yok zaten çok riskli.
Fırça lazım mi? (Fırça olarak da mac, real techniques güzel. Ucuz yollu eklips var bambu saplı, pek geline olmaz gibi tip olarak)
Ruj için zevkini biliyorsundur, bir tane al koy. Sıcak alttonluysa sıcak, soğuk alttonluysa soğuk bir renk olsun.
Balayına giderken alıp gidecekse lazım olursa diye tırnak makası, torpu, yarabandi, aseton, iğne iplik, cimbiz gibi şeyler de at.
maskara yazmayı unutmuşum, kirpikleri ince ince ve azsa fırçası sık kısa dişli, gür ve uzunsa derin dişli maskara almak lazım. geçen burada birisi clinique high lengths önermişti galiba. ona bakabilirsin denemedim ama çok değişik bir fırçası var.
Shea butter veya vücut nemlendiricisi de koyabilirsin. Südokrem favorim.
Bir de arkası süngerli smokey eye kalemlerinden alabilirsin.
  • Lim5  (30.10.14 14:08:38 ~ 16:43:05) 
ben marka vs söyleyemem. ama kişisel fikrim özellikle fondöten kapatıcı ve transparan harivi pudaradan uzak durmanız gerektiği yönünde. bunla ciltle birebir uyması gereken şeyler, kenimize alırken bile kırk takla atıyoruz doğru rengi bulana kadar. kaldı ki başkasına almak...

onun dışında, alacağınız şeyleri drugstore mu high end mi alacağınıza karar verin -ki bu tamamen bütçenizle alakalı. eğer drugstore alacaksanız flormar, golden rose kiosklarına, avon kataloklarına ve en önemlisi gratis'e uğramadan almayın. hatta the balm sevimli kaplarıyla oldukça tercih edilebilir ürünler sunuyor. drugstore ama biraz daha iyisi olsun diyorsanız sephora'ya gidin. her şey satılıyor orada. rujunu mutlaka mac'ten alın bence mutlaka. high end alacaksanız tekin acar'a sevil'e bakın. chanel, dior vs alacaksınız demektir.

bana kalsa high end-drugstore karması yapar bütçeyi optimumda tutmaya çalışırdım. ama gelin hanım ne ister siz daha iyi bilirsiniz tabii.

bir de ne alırsanız alın bunların genel nude tonlarda olmasına dikkat edin. farı geçtim, allığın bile nude'u varmış. yakışmama şansı yok o renklerin.
  • in pyjamas  (30.10.14 14:14:14) 
Cok guzel yazmislar yukarida.

Bence birkac temel parca alin yeter. Genelde drugstore urunlerle hazirlaniyor oyle yapmak yerine kaliteli, iyi urunler almak en iyisi.

Onerim bir lancome rimel, ysl ruj, chanel ya da nars allik, birkac makyaj fircasi (mac olabilir; bir blending, bir allik fircasi gibi), lancome eyeliner ya da goz kalemi. Ve 3lu paket halinde olan farlardan tercih edebilirsiniz. Her markada var bunlar da.
  • sayns  (30.10.14 14:40:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.