[]

ankara ya da istanbul da uygun fiyatlı bisiklet satan neresi var

merhaba,
1.scott aspect 50 almaya karar verdim. yalnız konya da 450€ fiyat biçiyorlar. İnternette aradığımda da daha ucuz satan yer pek gözükmüyor. ama ankara ya da istanbuldan almak benim için sorun değil. internet üzerinden alabileceğim gibi telefonla da sipariş verebilirim. Sizin bildiğiniz yerler neresi? bu bisiklet ya da aynı kalitede ki ürünleri nereden alabilirim?

2. Bu bisikletle aynı kategoride(:xc&tour) önerebileceğiniz başka bisiklet var mı?

3. Aslında bu bisikleti renk olarak hiç beğenmedim. Scott aspect 45 çok daha hoşuma gitti ama hidrolik fren ve deore set nedeniyle arada ciddi fiyat farkı var. kadro da dahil hemen hemen bütün parçalar aynı. scott 45 alıp üzerindeki parçalrı değiştirmeyi kabul ederler mi?

4. Bisikleti normalde 30 temmuz da almayı düşünüyorum, ekim ayında alsam fiyat ne kadar düşer?
teşekkürler.

 
bu bisiklet var mıdır bilmem ama ankarada bisiklet denince akla gelen tek yer dışkapı daki dükkanlardır. yan yana bir sürü dükkan var bisiklet satan ama 450euroluk bisikletide satarlar mı bilmem. genede aklında bulunsun.


  • copy paste  (23.07.09 15:16:54) 
dışkapı'da ki bisikletçiler iller bankasının ne tarafına düşüyor?


  • hoot  (23.07.09 19:11:49) 
  • tuvalettekamufleolmayacalisanhamambocegi  (23.07.09 20:45:12) 
az önce dışkapı bisikletçilerinden bir kaç tanesini aradım. ama dediğim markalar için emek'te ki delta bisiklet(sanırım baydar ticaret)in numarasını verdiler. ama efor bisiklet bayilerine bakınca dış kapıda bu markaları satan yerler de yok değil. sıradışı bisiklet, erdoğanlar ve performansa gideceğim. performans yeni mahallede biraz uzak gibi ama bakacağız.


  • hoot  (23.07.09 20:50:43) 
kurtuluşta bir scott, giant bayisi vardı. ama inanılmaz pahalıydı. çankırı caddesinde dışkapı köprüsünün orda bisikletçiler var. ama bunları bulacağını pek sanmıyorum. yine de bi git.


  • atmosphere  (23.07.09 21:03:57 ~ 21:04:45) 
peki online mağaza olarak neresi var? uygun fiyatlı..
bir de istanbul da bisikletçi yok mu? yeşildirek ten üsküdar iskelesine giderken arada baya bir bisikletçi var dı diye hatırlıyorum? ama nerede bulabiliriz? ve ucuz olur mu?

  • hoot  (24.07.09 02:01:41) 
istanbulda, selamiçeşmede yeşil bisiklet var mesela, scott satıyor, ama dediğiniz model orda da 450 euro, aspect 45 ise 670 euro, scott, trek gibi markaların fiyatları her ülkede aynıdır (dolar-euro olarak değişiyodur tabi). daha fazlasına satamazlar, daha azına da satmazlar zaten, ama gidip de 3 tane alırsanız ufak ikramlar oluyodur, kask hediye eder vs.


  • this is heavy  (24.07.09 13:09:03) 
  • pilli bebe  (11.09.13 15:36:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.