[]

mirasla gelen araba

bizim bir arabamız var 82 model. fakat ne zorunlu trafik sigortası var ne de muayenesi. ve de dayım teyzem biz diğer dayımın çocukları arasına dağılmış durumda. hiç bir işlem yapamıyoruz. biz şimdi yetkiyi tek bir kişinin üstüne alıcaz herkes gönüllü bu duruma ama en kolay nasıl yaparız bu işlemi? daha veraset işlemi gerçekleşmedi annanemden beri. veraseti gerçekleştirip hepimiz birimize mi satalım? böyle çok mu pahalı olur? sigorta ile muayene yaptırmamız şart mı? muayeneden kesinlikle geçemez bu arada.

teşekkürler.


 
muayeneden geçemezse trafiğe de çıkamaz zaten. neden işlem yapmaya çalışıyorsunuz ki?


  • icim urperiyor  (29.10.14 23:38:38) 
onun muayene cezası zaten 800 tl falan muayeneyi de eklersen 1000 tl, ama torba yasa çıkmış ordan indirim alıyor.
www.tuvturk.com.tr

  • divit  (29.10.14 23:42:10) 
@icim urperiyor hurdaya çıkaracağız.


  • naylonlee  (30.10.14 00:05:23) 
muayeneden geçemeyecek arabaya zaten binmeyin. Muayene o kadar temel şeyleri kapsıyor ki geçememesi demek major hata alması demek oluyor o da fren tertibatında bir bozukluk yada yakıt sisteminde bir sızıntı var gibi ciddi hatalar mevcut araçta demek. Yani bu aracı kullanman hem kendi can güvenliğini riske atman hem de aracı sürdüğün yerdeki diğer insanların can ve mal güvenliğini riske atman demek oluyor. Aklında bulunsun.

muayene falan yaptırmadan hurdacıya satabilirsiniz. ata yadigarıdır. Klasik araçtır derseniz tabi ciddi bir restorasyondan sonra muayeneden de geçebilir.
  • maxhoper  (30.10.14 02:37:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.