[]

kemik çerçeve gözlüklere bakışınız?

beyler bayanlar kemik çerçeve gözlüklere bakışınız nedir?

daha önce çerçevesiz kullandım. şimdi kemik çerçevelere baktım. yakışıyor meret de ne biliyim spor giyinen biri olmama rağmen böyle tarz olarak çekindim almaya. yaş:28 tamam yaşlı sayılmam da bana biraz uçuk kaçar gibi geldi. yani alasım geliyor da dışardan "özel üniversite style" gibi mi görünür bilemedim.


 
erkek-kadın fark etmez, kemik çerçeve gözlük takan kişiler bana her daim seksi gelmiştir :) özetle kemik çerçeve gözlük takıp da gözlüğün yakışmadığı bir kişi şimdiye kadar görmedim.

not: biseksüel değilim
  • razvan rat  (29.10.14 23:06:52 ~ 23:07:42) 
hoşuma gidiyo benim. "mmmm kemik çerçeve gözlük mmmm" diye erekte olmuyorum ama hoş yani. kadına da erkeğe de yakıştırıyorum. hiç öyle özel üniversite style falan gibi de düşünmedim. kendine yakıştırıyorsan göm gitsin.


  • pescador  (29.10.14 23:09:24) 
31 yaşındayım almayı düşünüyorum.


  • namus ninjası  (29.10.14 23:12:24) 
severek kullanıyorum, takana da yakıştırıyorum. yıllarca çercevesiz gözlük kullandım gözümde uyuyup kaldığımda optiğe gidip düzelttirmekten bıkmıştım. kemik çerçeve resmen özgürlük, yamulmuyor her daim düzgün.


  • kuzey li  (29.10.14 23:23:18) 
takandan koşarak uzaklaşıyorum. bence berbat


  • sta  (30.10.14 00:15:02) 
Dünyaya televizyon ekranından bakıyormuş gibi oluyor diye düşünüyorum. O ne la öyle.


  • korsan dilenci  (30.10.14 00:22:40) 
Takan erkekler çok kılçık bir imaj çiziyorum gözümde. Kızların bazılarına yakışıyor.


  • arnold schwarzeneger  (30.10.14 08:34:35) 
www.eyewearbrands.com

bu gözlüğü takıyorum. adriana lima "yakışmamış, çıkar vericem" desin, siktir git derim. başka bir açıklamaya gerek yok sanırım.
  • papillon7  (30.10.14 10:54:15) 
kadınları çok çekici yapıyor


  • michael_knight  (30.10.14 22:05:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.