[]

Kelle paça içtim fenayım.

İçinizi kaldırmak gibi olmasın ama birazını da az önce kustum. Şimdi de sade Kızılay maden suyu içiyorum. Başka ne yapsam rahatlatırım biraz mideyi? Evde de başka bir şey yok açıkcası.




 
nane-limon kaynat. ciddiyim iyi geliyor. şekersiz falan iç öyle


  • ysmnn  (29.10.14 23:05:38) 
Bağırsaklarınız da bozuldu mu? Soğuk ter var mı? Et zehirlenmesi fena oluyor. Biraz daha kötüleşirseniz tıpış tıpış acile.


  • ay nov kung fu  (29.10.14 23:06:01) 
@ay nov kung fu
Yok öyle şeyler ama yatamıyorum. Uzandığım an midem ağzıma geliyor.

@ysmnn
Evde maden suyundan başka bir şey yok. O zaman yapacak bir şey de yok herhalde.
  • Evocati  (29.10.14 23:10:27) 
Biraz limon buldum ve maden suyuna kattım. Bir saat kadar otursam geçer inşallah.


  • Evocati  (29.10.14 23:14:39) 
eğer sanki mide kapağı kapanmıyormuş da midedeki her şey yatınca yukarıya yükseliyormuş gibiyse reflü olabilir sizde. şayet evde varsa, gaviscon'ın sıvı olan şurubu bu gibi durumlarda muhteşem rahatlatıyor mideyi. yoksa da nöbetçi eczane bulup gidip almanızı ciddi şekilde önerebileceğim kadar iyi. bugüne kadar etki göstermeyen kimseye denk gelmedim.


  • cevap botu  (29.10.14 23:18:33) 
sıcak bir şeyler iç. Çay filan rahatlatır mideyi. Maden suyu içme.


  • e_rsin  (29.10.14 23:22:39) 
@cevap botu
İlk defa bu şekilde oluyor. Reflü olacağını sanmam. Zaten çok küçük bir miden var. Çok çabuk doyarım da sabah 6'da yediğim bir yumurtadan sonra gece 11:00'de tereyağlı kele paçaya abanınca böyle oldu.

  • Evocati  (29.10.14 23:23:17) 
@e_rsin
İçtim artık ama sonradan eklediğim limon rahatlattı baya.

  • Evocati  (29.10.14 23:24:10) 
çay içme, tein mide krampını arttırır. nane varsa tozu tazesi farketmez, kaynamış suya at, az demlensin iç


  • shubulubapshubaptishaluva  (29.10.14 23:37:12) 
talcid


  • aksimetre  (30.10.14 00:22:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.