[]

Kuzu çevirme

Veganlardan özür diliyorum öncelikle,

Sevgili duyurudaşlar, benim böyle kuzu çevirme çevresinde oturup elimle yadigar ejder gibi et yeme fantezim var.

Bunun gibi ya da yakını bir ortamı nerde edinebilirim?



 
yadigar ejder gibi et yemek? kdjasdjasd.

dağa çık, eşkıya cosplay'i ile bu ortamı sağlarsın bence.
  • devorgilla the gunslinger  (29.10.14 22:00:09) 
sarıyer, şile gibi istanbul'un nispeten dışında bulunan piknik alanlarında dediğine benzer oğlak, kuzu çevirme yerleri var.


  • razvan rat  (29.10.14 22:01:15) 
son günlerde hoşuma giden bir soru daha, çok içten bir istek gibi geldi bana:)

kuzu çevirme mekanlarında bunu yapman biraz zor olabilir diye düşünüyorum, köy gibi yerlerden bir ortam oluşturup yayla zamanı falan yeşilliklerin içinde gerçekleştirilebilir bir istek gibi bence seninki. Tek başına maddi olarak zorlar 3-4 kafadar bir araya gelip anlaşın ehil bir ustayla, masraf da bölünmüş olur, zaten 4 kişi bir kuzu ile rahat doyar.
  • candanag  (29.10.14 22:20:28) 
Takipteyim güzel konu :D


  • stanbul  (29.10.14 22:26:15) 
@darknum porsiyon bizi bozar, olacaksa hepsi olsun.


  • anonymice  (29.10.14 22:28:20) 
denizli kebabı artı bir.
zaten elle yemezsen ayıplıyorlar, ne zamandır yemiyorum gideyim bi.

  • yalnux  (29.10.14 23:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.