[]

eski sevgilisinin, sevdiğinin bir başkasıyla mutlu olduğunu görenler

unutabildiniz mi? unutabildiyseniz ne kadar süre sonra ve nasıl? unutamadıysanız nasıl başa çıkıyorsunuz?

benim yanında en mutlu ve rahat olduğum, olabileceğim insandı, 2.5 sene oldu unutamadım. her şeyden öte en yakın dostlarımdan biriydi. hiçbir arkadaşıma da dert yanamıyorum, kime desem 'hala mı o ya pff hayatına devam et artık' diye tepki gösteriyor. çok üzülüyorum be duyuru :(


 
onu izlemeyi bırakırsan mutlu olup olmadığını da bilmemis olacaksın. hayat daha güzel olacak. özgür bırak kendini biraz. bir süre sonra mutlu oluyor diye sevinmen gerek gerçekten sevmissen. olayın algoritması buna göre olusturulmus maalesef.


  • ufukcel  (29.10.14 21:00:29) 
başkasıyla olup olmaması beni hiç ilgilendirmiyor. benden gitti ya, 3 sene oldu hala unutamıyom. polonyalıydı kendisi. geçen legia varşova'nın maçıyla ilgili bir yazı yazmam gerektiydi, haliyle daldım polonya sitelerine... gözümden bikaç damla yaş süzüldü. ondan sonra sevgilim falan da oldu üstelik. sevmiyorum etmiyorum, bitmiş gitmiş. ona rağmen fena oldum ama.

agnieszka geri dön novlursun, seni çok seviyorum :( :(

www.youtube.com
  • pescador  (29.10.14 21:02:35) 
eskı sevgili değil ama sevilen insanın bir baskasıyla mutlu oldugunu görmek evet üzüyor. kötü anlamda demiyorum, mutsuz olsunlar demiyorum. o kişinin yerinde olmak nasıldır acaba, hayatı o perspektiften yasamak görmek ne güzeldir kim bilir. 18 yasımdan baslarsak 4 yılda 10-15 kızdan hoslanmısımdır, hepsinin bir cıktıgı ettiği vardı. bir kez olsun onların mutlulugunu (bahsettiğin konuda) yasamak isterdim. sürekli olarak aynı şeyi yasayıp duruyorum zaten, loop'a alınmış bir kabus gibi. sanki bir matrix içindeyim de herkes bana işkence olsun diye model olarak konulmuslar gibi. bak anlatınca bile bogazım yumru oldu. çok kötü... yasanmıslıklarınızın değerini bilin.


  • fransızkalanadam  (29.10.14 21:07:05 ~ 21:07:36) 
@ufukcel, dostunu kaybedince insan özlüyor be. hiç düşünemüyorsun ki o an, o mutlu olsun ben mutlu olmasam da diye ah ah.

@pescador, seviyosan git konuş bence hı? o başkasıyla değildir belki :(

@maxim gorki, yenisini bulmak da istemiyorum ki.

@fransız naptın yav daha fena oldum şimdi :D
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (29.10.14 21:09:49) 
@donut, hesaplarını girip takip etmiyorum kendimi tutuyorum ama birisi etiketliyor falan öyle görüyorum anca. silmeye de kıyamıyor insan, ama evet böylesi de işkence resmen


  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (29.10.14 21:12:45) 
@a gun

kendini kötü hissetmeni istemedim ben, kendi acımdan olanı anlattım. bir şeyler yasamıssın bitmiş, iyi veya kötü bir anın olmus. boş yıllarla yasamaktansa sevilip sevişmişsin belli bir zaman dilimi içinde işte. illa ki yine olur. benim gibi yalnız geçirme bu yaslarını önemli olan o. daha fazla devam edemicem yoksa kafam patlayacak.
  • fransızkalanadam  (29.10.14 21:13:37) 
@fransız evet biliyorum sağolasın, sadece o kızın gözünden bakmak da daha kötü değil mi? şuan onla ne kadar mutlu olduğunu düşünüyodur hatta msjlaşıyolardır falan. veya düşünmek istemeyeceğimiz başka şeyler. poff

@ok by bu zamanda zaten arkadaşlık kavramı pek kalmadı kimse kimsenin derdini dinlemeye gelemiyor. sizinki farklıymış ikiniz de boştaysanız kavuşsanız ya artık :/
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (29.10.14 21:18:58) 
arkadaşlarının dediği gibi olacak ama "hayatına devam et." eminim bir zaman sonra yeniden mutlu olabileceksin.


  • kakao  (29.10.14 21:21:58) 
Iste bu yuzden eski sevgiliden arkadas olmaz. Tum sosyal medya hesaplarindan silmen gerek, hatta bloklayacaksin. Ne kadar gozden irak, o kadar iyi.

Benim de bi takintim vardi (cidden takinti haline getirmisim), sonra bi sevgili yaptigini instagram'dan gordum, basta cok kotu hissettim, sonra da bi bosluk ve rahatlama geldi.

Ara ara dahi olsa hic bi sekilde bi seylerine bakma.. Zamanla unutursun. Geyik bi istatistik belki ama, asik oldugu birisini yaklasik 2 senede unutuyormus insan. Benim de o civardaydi iste
  • x daemon  (29.10.14 21:59:50) 
ayy canııım.. kıyamam sana yaa. gözleri yaşlanmaya, kalbi kırılmaya hazır bir ceylanı.. bak içim bi garip oldu şimdi..

sallinger der ki; hareket zamanın akışını hızlandırır, hareketsizlik zamanı yavaşlatır. senin biraz harekete ihtiyacın var.
  • coripack1  (30.10.14 21:35:23) 
21 yaşındayken ayrılıp 6 sene unutamamıştım. ( tam bi saçmalık yapmayın böyle şeyler) tamamen unuttuğum an başkasıyla mutlu olduğunu gördüğüm andı. nötrlenmek için iyi bi yöntem.


  • heidifener  (02.11.14 06:04:33) 
başka birisinin gözlerinin içine de ardını ararcasına bakabildiğini fark ettiğin an unuttuğunu da anlıyorsun, anlayacaksın. aslında çok çok önceden unutmuşsun da ayırdında değildin, değilsin sadece.
bitmiş ya da olamamış bir sevdanın yasını tutmak iyidir bu arada, tamir edicidir, insanidir, zaman kaybı değildir. nasıl başa çıkıyorsun... şunu diyeyim sana: geçecek. neler neler geçmedi ki...
ayrıca, mutlu olsun tabii.
  • icemint  (02.11.14 08:17:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.