[]

bu çocuk gay mi değil mi? yürümeli mi, yürümemeli mi?

sevgili ekşi sözlük ahalisi,
olayı biraz uzun ve ayrıntılı yazıcam. cidden sizin görüşlerinize ihtiyacım var çünkü.

2 aydır ispanyanın orta büyüklükte bir şehrinde yaşıyorum. brezilyalı-italyan-fransızlardan oluşan bir arkadaş grubum var. aramıza 3 hafta önce brezilyadan başka bir çocuk daha katıldı.ilk başta çok beğenmemiştim ama oturup, uzunca muhabbet ettiğimiz ve vücutlarımızın birbirine çok yakın olduğu bir geceden sonra kendisinden baya hoşlanmaya başladım. bunun üzerine önce kendisine açıkça sinyali verdim. ona ilgim olduğunu belli ettim. derken onun ev arkadaşlarından biri bana onun gay olduğunu ve bunu sakladığını söyledi. nasıl anladığını sordum, gaydar'ım anladı ve faceboktaki bir çocukla fotoğraflar altındaki yazışmalarını gördüm dedi. (bunlar evde 4 erkek yaşıyorlar, 2 gay, 1 straight, diğeri de bu) bende bunun üzerine benden hoşlanan başka bir çocukla muhabbete başladım. o da bunu gördü.

bir süre yoğunluktan dolayı buluşmadık ve konuşamadık. (grubumuz dolayısıyla haftada 3 gece filan buluşuyoruz) bende bu sürede diğer çocuğu sepetlemiştim, bir gece arkadaşın doğun günü partisinde bunu kızlardan biriyle baya yakın gördüm. sonradan bir arkadaşım bana yattılar dedi. derken başka bir arkadaşın doğum gününde tekrar yakınlaştık, baya dans ettik filan ama o gece biri benimle konuşmaya başladı. çocuk bana yazıyordu ama ben arkadaşça savuşturuyordum derken bir baktım bu başka bir kızla. bende sinirlendim gittim. sonra öğrendim o kızla birşey olmamış çünkü kızın sevgilisi basmış bunları.

son zamanlarda tekrar yakınlaşmaya başladık. bir gece dans ettik ve bana açıkça seni istiyorum dedi. ama çok sarhoş olduğu için birşey olmadan sızdı.

dün gece gene arkadaş ortamındaydık bir arkadaşımla konuşuyorduk telefondan o yüzden ona ilgi gösteremedim. erkenden kalktı gitti. arkadaşıma sorduğumda nereye gitti diye, erkek sevgilisine (novio-erkek sevgili) dedi. emin misin, kanıtın var mı dedim. evet benim doğum günümde kızla sadece öpüşmüşler gerisi gelmemiş hem gruptaki tüm gaylar onun gay olduğundan emin dedi. bende kızlara yazıyor, takılıyor dedim, bazıları saklamak için öyle yapar dedi.

benim de aklım karıştı. arkadaş ortamında bizimkilerin tepkisinden korktuğumuz için açıkça kurlaşamıyoruz ama yalnızken bana yazıyor. ama gayliğini saklamak için mi benle konuşuyor yoksa başka sebepten mi bilmiyorum.

bir akıl verin lütfen.

 
Gay oldugunu soyleyen cocuk gayse, gaydar dedikleri bazen inanmak istedikleri olabiliyor. Cocugu etkileyici buluyorsa bunu iddia etmis olabilir. Sirf yakisikli diye ayan beyan straight adamin gay oldugunu ve sakladigini iddia eden gay cok gordum ben. :) Turkler haric o yasta gayligini oyle bir ortamda saklayan insan olmaz bencr, erasmusta hele. Kendiniz anlayacaksiniz tabii. Baskalarinin ne soyledigine bu kadar takilmayin.


  • ay nov kung fu  (29.10.14 18:24:37) 
biseksüel olma ihtimali hayli fazla. senin için sorun değilse devam edebilirsiniz belki.


  • preldzic  (29.10.14 18:25:39) 
"erkek arkadaşın olduğunu duydum. var mı?" diye açıkça sorabilirsin.


  • m e l t e m  (29.10.14 18:30:47) 
brezilyada homoseksüellik oldukça yaygın(mış). gittiğimde öğrenmiştim. birinden epey hoşlanmıştım, ondan da karmaşık sinyaller alıyodum. bi gün çıkışta açık açık sordum "are you gay?" diye, güzel bi kahkaha atıp öptü

sormak en iyisi, garip triplere gireceğini sanmıyorum
  • la noix  (29.10.14 20:07:30) 
salla. seks yap iyi gelir.


  • fransızkalanadam  (29.10.14 20:09:50) 
sor ya nolucak. yurtdisinda cok alinmiyorlar boyle seylere. eger saklamak istiyorsa ya sinirlenir ya utanir, gay degilse icten bir sekilde guler ne alaka der, veya saklamak istemiyorsa acik acik soyler. senin de kafan karismamis olur :)


  • gerard  (30.10.14 07:30:08) 
duyurudan çıkardığım sonuç: ahh, o kadar güzelim ki adama gayliğini sorgulatırım.


  • coripack1  (30.10.14 21:31:26) 
Elemanın gay olduğunu ilk söyleyen kişi sana yazmak için yapmış olmasın? Adamdan soğu da kendisine gel diye. Bu da olabilir çünkü.


  • d max  (03.11.14 22:02:25 ~ 22:02:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.