[]

Merchandising( tanzim- teşhir) elemanı

İlanlara bakarken bu ilanı gördüm bu pozisyonda çalışan var mı ? Nasıl bir iştir?Tavsiye eder misiniz?




 
sektörüne göre değişir, türkçede en yakın kelime tüccar :) bizde ki (LCW) karşılığı buyer, satın almacı yani eleman, teksilde gideri var, iyi de para alıyolar, birçok sektöre de kayabilirsin, üretici ile ürün alım fiyatlarında anlaşıp üretim yaptırıyosun.


  • lahavle  (29.10.14 19:34:05 ~ 19:34:45) 
bu işi düşüneyim mi yani ?


  • verbanadüşlerimi  (29.10.14 20:42:13) 
Hocam sen bi başvur, çağırsınlar ondan sonra bu başlığı aç.


  • anonymice  (29.10.14 20:43:20) 
eğer yapamayacaksam niye başvuru yapıyım ki ? Ya da ne olduğunu tam anlamadan niye başvuru yapıyım?


  • verbanadüşlerimi  (29.10.14 20:45:18) 
hızlı tüketim sektöründe "market aktivite elemanı" olarak da geçer. belirlenen marketlere gidersin ki genelde günde 3 olabilir. (bazen de tek bir markette sabit olursun, mesela kipada) o marketlerde senin firmanın ürünlerini depodan çıkarır raflara dizersin. ürünlerinin düzenli ve tertipli olmasını, temiz olmasını sağlarsın. markette raflar katı anlaşmalar ile düzenlenmemişse fazladan raf kazanmak için market elemanlarını kafalarsın. müşterilere ürün satışı yaparsın, firmanın ürünlerinden eksik olanları belirler satış temsilcine raporlarsın.

fiziksel bir iştir fakat aynı zamanda sosyal yönü de vardır. her iki yön de zorludur. market reyoncularıyla uğraşmak zordur, kolileri indir kaldır yapmak da zordur.

satış temsilcin sürekli senden bir şeyler ister falan... sektörün geneli lise mezunudur. kolay bir iş değildir.
  • jaaaccckkk  (30.10.14 08:42:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.