[]

vizeler is coming!!

vizeler yaklaşıyor hatırlatmak istemezdim ama sizin üstünüzde de yük var mı?
huzursuz olmaya başladım baya konular birikti halletmem gereken çok fazla konu/ders var dün gece sabaha kadar çalıştım ama her gün bu şekilde çalışmam gerek. geceleri artık 4-5 saatimi ayırıyorum. (aü/bilgisayar programcılığı)

sizlerin nasıl gidiyor?
var mı sıkıntı?
okul/bölüm?

 
Var, ben de çok biriktirmişim, hala da çalışmaya üşeniyorum ama korkuyorum da bir yandan.

Mü/hazırlık
  • LXXVII  (29.10.14 15:28:11) 
okul başladığından beri sanki ertesi gün sınav varmış gibi çalışıyorum. 12 dersim var. daha büyük sıkıntı olamazdı herhalde.çok çalışmam lazııım.


  • kırmızıkaşekaban  (29.10.14 15:36:17) 
ayni okul/bolum, daha ben hicbi derse girmedim moruq. ikinci sinifim bi de, veritabani meritabani var aq napicaz bilmiyorum. bugunden itibaren her aksam 1 dersin notlarini okicam. sen de oyle yap.


  • hjarteblod  (29.10.14 15:37:58) 
Aynen benim de calismam lazim ama baska dertlerden firsat bulamıyorum ne yazık ki. Gelecek pazartesiden itibaren calisirim diye düşünüyorum.


  • fraise  (29.10.14 15:50:06) 
sıkıntı yok, en son vizeme 7,5 sene önce girmiştim :P


  • [silinmiş]  (29.10.14 15:54:54) 
hiç dersine girmediğim 11 dersim var. 3ünü hallettim bugün de biri daha bitti. kaldı 7 tane. kısmet bu işler bakıcaz. sıkıntı çok büyük. özlemişim bi taraftan bi taraftan da okul yolu gözümde büyüyor. deü/iktisat


  • exist is pretty  (29.10.14 16:08:37 ~ 16:41:18) 
öf çok korkuyorum sınav programım da aşırı saçma zaten. ilk hafta sorun yok ama ikinci hafta iki günde dört tane sınavım var hem de en önemlileri. alttan üstten birlikte alınca böyle oldu. :( 9eylül/uluslararası ilişkiler.


  • iste o kavunici balik  (29.10.14 16:33:02) 
Evet, stresliyim. Okuyacağım en az 600 kadar vize kağıdı olacak :(((


  • duyond  (29.10.14 16:44:39) 
Bugune kadar hicbir sinavi stres yapmadim. Bu vizeler de oyle olacak.


  • sckxyss  (29.10.14 16:49:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.