[]

kazaktan rimel izi çıkarmak

yaklaşık bir sene önce aynı kazağımdan sizin sayenizde yağ lekesi çıkarmıştım, şimdi de rimele çare bulalım ne olur. en en sevdiğim kazağım. nadir giyiyorum ama hep bir şey geliyor başına. şimdi de rimel fırçasını düşürdüm üzerine. 2 kez makinada yıkadım. biri 40 biri 60 derecede. elimde de çitiledim çıkmadı.

çok küçük bir iz ama bildiğin siyah :(
nasıl yapalım?

şimdiden çok teşekkür ederim, kahramanım olacaksınız.

 
Rimel yağlı şeylerle çıkarıldığına göre belki de yağla çözebilirsin. Sonra da buradan öğrendiğin yağ çıkarma yöntemiyle yağ lekesini çıkartırsın. Ayrıca kazak da kazakmış yani 60 derecede yıkamana rağmen hala yaşıyorsa, uğraşmana değer. aşsdkşald


  • ay nov kung fu  (29.10.14 12:52:00) 
lekenin üzerine vazelin ya da gliserin sürerek yumuşatın sonra da yıkayın. google öyle diyor...


  • inanmazsan inanma  (29.10.14 12:53:19) 
bundan sonraki olası kazalar için tavsiyede bulunayım ben; böyle durumlarda hiç müdahale etmeden arayın çözümü, müdahaleyi ona göre yapın. bazen leke çıkartmak için yapılan şeyler lekenin daha çok yerleşmesine sebep oluyor. sonra rahatça çıkacak bir leke, sırf bu yüzden iz bırakıyor ya da giysi çok yıpranıyor.


  • vesna  (29.10.14 13:53:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.