[]

Ders çalışmaktan gına geldi

Yaş 24 hala oturup ders çalısıyorum
Bıktım ben. Bana azıcık gaz verin motive edin.Zira ders çalısamıyorum



 
ders çalışmazsan 25 yaşında da çalışmak zorunda kalıcan.

not: 25 yaşındayım. signal processing çalışıyorum.
  • golan trevize  (29.10.14 01:38:22) 
sanayiye gidip orada çalışmak daha güzel geliyorsa oraya gitmeli. ayrıca "çalışmakdan" değil de "çalışmaktan"


  • metalika  (29.10.14 02:35:23) 
Napmak istiyorsun atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun deyip itlik kumarbazlık ve ahlaksızlık mesleğini mi icra edeceksin.

Bi şehir efsanesi var öğrenciler arasında. İstek gelecekmiş. Ders çalışma isteği. Ders çalışma isteği gelsin de çalışalım diye bekliyorlar. Bildiğin şehir efsanesi. Çalışan o istek teşrif ettiği için çalışmıyor. Öyle bir istek kanepede otururken gelmez zaten. Ders çalışmak gerekli mi ? Gerekli. O halde ders çalışılacak. Bitti. Olay bu. Bunu yap bitir. Yapmama tercihin de var. Öyle ders çalışmak zorunlu değil yani. Çalışmayana kırbaç vurmuyoruz. Ders çalışmak istemiyosan kendine meslek beğen onu yap. Yada hiç bişey yapma sadece yat yuvarlan ne bir meslek sahibi ol ne de bir öğrenci ol sadece yat. bu da bir tercih. Hangisi hoşuna gittiyse onu yap. Yani kimse seni itelemez otur evladım çalış şunlara diye. Hayat senin hayatın. Berbat edecek olan da sensin zirveye çıkaracak olan da sensin. Berbat edersen bizim işimize gelir. Önümüz açılır. Sen bilirsin.
  • maxhoper  (29.10.14 02:53:21) 
Ben 26 ysindayim, ben de hala ders calisiyorum sikinti yok. Ha ben de gule oynaya calismadim her zaman ama ogrenmek omurluk bir surec. Sirketteki 50-60 yasinda insanlarin ne kadar capsiz oldugunu gorunce daha bir asiliyorum, daha bir hevesle bir seyler ogrenmeye calisiyorum.


  • fortisvita  (29.10.14 03:09:21) 
@maxhoper harikulade anlatmışsın baba tebrikler


  • metalika  (29.10.14 03:16:21) 
yaş 30 hala ders çalışıyorum. adam gibi çalış, tadında bırak :)


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (29.10.14 06:09:02) 
Çok çalışmam gerekiyor, istiyorum, insanların işini yapmaktan vakit bulamıyorum. Vaktin varken çalış.


  • fallopian  (29.10.14 07:08:37) 
şimdi çalışmazsan sonra çalışıyorsun :/

yaş 27, akşama kadar ders çalışıcam, işyerindeykende bulduğum boş vakitlerde çalışıyorum :(
  • mirty  (29.10.14 07:21:18) 
ben 55 yaşımdayım hala çalışıyorum. benim yaşımda çalışmak istemiyorsan otur şimdi çalış.


  • icim urperiyor  (29.10.14 08:42:25) 
ders çalışmak zevkli bir şey değildir. ilgisini çeken konular hariç kimsenin zevkten ölerek ders çalıştığını zannetmiyorum. bu geleceğine dönük bir yatırım olarak yerine getirmen gereken bir sorumluluk ve 24 yaşında bir adam olarak sorumluluklarından kaçma lüksün yok. ders çalışırken mutlu olmayı bekleme, sadece yapman gerekeni yap.


  • vesna  (29.10.14 10:07:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.