[]

live messenger ve codec

eskiden böyle bir sorun yoktu fakat bir süredir var maalesef. live messenger'da webcam açtığımda sağ alttaki kısımda (ses, saat, falan simgelerinin olduğu yer) FFv codec logosu çıkıyor, hem de 4 tane. sağ tıkladığımda ise messenger kendisini kapatıveriyor. ndedendir, nasıl çözülür? (version 8.5)




 
codec veya codec paketi yüklediniz mi?


  • edge_nabby  (23.07.09 02:38:41) 
hayır, aylardır klite mega codec pack yüklü. başka da bir şey yüklemedim.


  • sanal uyku  (23.07.09 02:56:59) 
klite içinde ffdshow yok mu, onun bok püsürüdür. webcam açınca da görüntü encode edilerek gittiğinden normaldir diye sallayayım.


  • carnicero  (23.07.09 03:13:05) 
carnicero doğru söylüyo. ben de aynı sorunu yaşadım live messenger'ın son sürümü ve k-lite 3.70 ile. şimdi k-lite 5'i yükledim, denemedim henüz msn'de webcam olayını. belki k-lite'ın son sürümünde düzelmiştir diye umuyorum.


  • edge_nabby  (23.07.09 03:33:18) 
iyi de önceden yoktu ki böyle bir olay. hadi madem o açıyor diyelim, niye insan gibi çalışmıyor da logolardan birine sağ tıklayınca msn'le birlikte kapanıveriyor o da var


  • sanal uyku  (23.07.09 03:37:31) 
ben d yaşadım işte o sorunu. k-lite'ın son sürümünde halledilmiş bi problem olabilir belki.


  • edge_nabby  (23.07.09 03:44:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.