[]

Bu arkadaş haklı mı ?

www.melihkarakelle.com

Gelecekte türkiyenin afgahanistan modunda bi kafa olacağını söylüuor ? Ne düsünüyorsunuz ?


 
yazıyı okumadım. göz gezdirdim.

türkiye coğrafyasında yaşayan halk zaten afgan kafasındadır. bu zaten bilinen bir şey. yani amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.

gelecekte de afganistan gibi de olabiliriz. iran gibi de pakistan gibi de... modern laik bir cumhuriyet olmayacağımız kesin.
  • mahone  (28.10.14 11:44:02) 
haklı evet. tv programları da bir örnek olabilir. eskiden bir filmde rakı içme sahnesi varken şimdi rakının telafuzu bile yasak. bizimkiler dizisine biraz göz gezdir eskiden sokaklarda herkes başı açık rahat tavırlar falan şimdi zorla ite kaka kapatıyolar kısıtlıyorlar herkesi. 2002'de bunlar geçmişi olan bir gemi devraldılar sattılar, değiştirdiler, bozdular, sikip attılar ama hala gemiyi batırmayı başaramadılar. uğraşıyolar bakalım.


  • maresalx  (28.10.14 11:44:10) 
bunun icin cok gec diyorum ben. artik eskisi kadar kolay degil o isler. eskiden olsa kimsenin birbirinden haberi olmazdi. simdi bi sozluk bi twitter derken iki gunde butun istanbul taksim'e indi. cogu da kendince goruntuleri yargilayarak, birinci elden yorumlayarak buna karar verdi.
sonuc olarak basta da dedigim gibi, ben imkansiz goruyorum. zaten buna egilimli de degiliz.

  • bohr atom modeli  (28.10.14 11:47:22) 
Böyle kaypak küçük burjuva yarı aydınlar ülkeyi terk ettikçe benim iyi bir geleceğe inancım artıyor.


  • namus ninjası  (28.10.14 12:04:38) 
Herkes kendi hayatından, kafasından yazıyor. Aferin evladım, oku. Oku da iyice mal ol.


  • cetoxim  (28.10.14 12:24:38) 
yaşadığın ülkeyi tanımıyor musun? kendini düşün, etrafındaki insanları düşün, devlet yapısını, etkinliğini düşün.

çok salak kuruntular bunlar.
  • Aerdem  (28.10.14 13:48:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.