[]

insan kendi genetik klonuyla cinsel ilişkiye girerse ne olur

soru başlıkta aklıma takıldı




 
homoseksüel olur.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (28.10.14 09:29:30) 
tek yumurta ikizlerinin cinsel ilişkiye girmesiyle eşdeğer bu. eğer bu ilişkiden bir çocuk doğacaksa çocukta genetik faktörlerden kaynaklanan hastalıkların görülme olasılığı artar.

bir de genel anlamda çok iğrenç olur, eklemeden geçemeyeceğim :/

anında gelen düzeltme: ahsadhf nasıl çocuk yaptım acaba aynı cinsiyetten iki insandan shfdhf. kafa gitti tabii onca çeviriyle :/
  • devilred  (28.10.14 09:30:30 ~ 09:31:31) 
Kendi klonumuz bu yaştaki halimizden yapılmıyor, kendi genlerimiz olan bir bebek oluyor. Dolayısıyla çok fena bir suç ve iğrençlik olur.

Varsayalım ki aynımızı, şu yaştaki halimizi kopyaladılar. Hoşlanıldıysa klondan, en basitinden narsisizm olur. Narcissus'un hayalleri gerçekleşmiş olur zira.

Kan bağı desen, hem var hem yok. Ensest desen, hem en dibi hem de hiç değil. Kan zehirlenmesi desen dibine kadar. İşte, bu kısmı çok zor.
  • aychovsky  (28.10.14 09:33:06 ~ 09:35:10) 
Escinsel olur. Ama Birkac yil beklemesi lazim genetik kopyasinin yasi buyumesi icin.


  • delifaruk  (28.10.14 09:37:41) 
not klon yapay olarak yaşlandırıldı


  • Sandman  (28.10.14 09:40:56) 
vallahi şahane olur, kendimi yarın yokmuş gibi skerim affedersin. bu nasıl soru olm? seks olur. eşcinsel seks olur.


  • pescador  (28.10.14 09:42:49) 
her klon aynı cinsiyetten olma zorunluluğu yok örnek X-23

static.comicvine.com
  • Sandman  (28.10.14 09:48:56) 
her klonun aynı cinsiyetten olma zorunluluğu yok diye bir şey yok, olamaz. o dna mutasyon geçirmedikten ya da o dna'nın üzerinde oynanmadıktan sonra her klon aynı cinsiyette olacaktır. bu dediğim iki olasılıkta da klon olmaktan çıkar zaten üretilen şey.


  • devilred  (28.10.14 09:51:44) 
şimdi sinirden kendimi sikecem konseptini gerçekleştirmiş olursun


  • argent dawn  (28.10.14 09:59:21 ~ 09:59:44) 
aklına takılan ne anlamadım, herhangi bir seksten farklı olarak ne olabileceğini düşünüyorsun, yapısal olarak parçalanmasını falan mı?


  • neseranni  (28.10.14 10:12:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.