[]

Mega Holdings Nedir?

bunu gugıla sorsana delikanlı diyebilirsiniz ama ben sizlerden öğrenmek istedim. sözlüğe baktım herkes dolandırıcı falan diyor ama nasıl dolandırdığını söyleyen çıkmamaış. kulağıma bir kaç kere çalınmıştı ama tanıdığım çapsız insanların adıyla geçtiği için dandik bişeydir diye üzerinde hiç durmamıştım. duyuruda az önce bir başkası sorunca merak ettim. nedir bu meret? neyin saadet zinciri? nasıl saadet zinciri?




 
2000 liraya web sitesi satiyolarmis uye olabilmek icin bi de yaninda 2keriz daha getirmen gerekiyomus. Onlar da bulursa keriz pay aliyolarmis. Yuzde kac bilmiyorum


  • hurma  (28.10.14 01:27:08 ~ 01:29:26) 
  • anection  (28.10.14 01:30:10) 
Piramid sistem (pyramid scheme) deniyor bunlara genel olarak. Sisteme girerken mutlaka ya nakit para isterler ya da bir şey satın almanı mecburi kılarlar. Sen sisteme giriyorsun, sonra senin getirdiğin arkadaşın senin altına giriyor, onun arkadaşı da onun altına diye uzuyor sistem. Senin altına giren insanların verdikleri paradan bir komisyon alıyorsun, özetle bu. Senin altına ne kadar adam girerse senin kazancın da o kadar çok oluyor sözde ama bu sistemlerde sadece en tepedeki adamlar para kazanıyor ve bir süre sonra doyma noktasına geldiği için de sistem çöküyor. Saadet zinciri ve quest.net vardı mesela onları inceleyebilirsin. Son Tüketici Kanunu ile bu sistemler trde illegal olarak kabul edildi.

Girme, yakınlarında girecek olan varsa da engelle. Tam bir tuzak. Hayatta öyle bir kısa yoldan para kazanma şekli yok.
  • fengari  (28.10.14 02:20:04) 
Bir sayfa ileri git. Biri daha sormuştu. Orada cevap var.


  • cetoxim  (28.10.14 02:31:29) 
ya burda hacı insanların bi yanılgısı var eksisözlükte tek kelime iyi bişey edilmediyse bi oturup düşünmek lazım. zengin olan bi çok insan var bu sistemde. 2000 tl vermiş adam zengin oluo ak. 1 kişi bile zengin olsa, demekki bi ihtimaldir bu yürünebilir. kaybettiğin şey 2000 tl olur.


  • dramadi  (28.10.14 08:20:30) 
  • fukka  (28.10.14 08:56:46 ~ 08:57:25) 
nasıl dolandırdığını söyleyen çıkmamış mı? kafan mı iyi kardeş, bir ton nasıl dolandırdığını gösteren entry var. bence okumamışsın hepsini 433 entrynin.

dramadi sen de şunları oku. kaç kişi zengin oluyor, sisteme ne kadar para giriyor, öğrenin.

i.hizliresim.com

eksisozluk.com
eksisozluk.com
eksisozluk.com
eksisozluk.com
  • [silinmiş]  (28.10.14 09:10:31) 
@dramadi: "Zengin olan bir çok insan var bu sistemde" bu cümle zaten bu dolandırıcılığın alamet-i farikası. "Bu sisteme üye olan X 1500 TL maaşla çalışırken şimdi altında Mercedes ile geziyor", "Y'nin aylık geliri 20.000 TL olmuş". Ama ne hikmetse bu insanlar hiç tanınmaz, şehir efsanesi gibi anlatılır sadece.

Gençler keriz olmayın rica ediyorum. Bu sistemden sadece bu işi başlatanlar para kazanır ama kazanılan para da dolandırıcılıkla kazanılmıştır. Bununla para kazanmanın gidip bir banka soymaktan veya cennetten arazi satarak para kazanmaktan hukuken farkı yoktur; net olarak dolandırıcılık ve hırsızlıktır. Olay size kadar geldiyse zaten parayı götüren götürmüştür, asla o vaad edilen paraları kazanamazsınız. Hem dolandırılmış olursunuz hem de size güvenip de giren eşinizi dostunuzu da dolandırmış olursunuz.
  • fengari  (28.10.14 15:57:47) 
2000 lirasını buraya yatıracak biri varsa, duyuru açsın hepimiz 2-3 tane banko gördüğümüz maç söyleyelim. onlardan ele bi kaçını, kalan maçlara 2000 lirayı bas.

zengin olma şansın bu yöntemde daha fazla.
  • akatreil  (28.10.14 16:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.