[]

ÇOK ACİL ZARARLI YAZILIM DÜŞMANI BİR PROGRAM

Merhaba. chrome kullanıyorum ve bilgisayar feci şekilde virüs, trojen vb. zararlı bok püsürle dolu. acilen bana önerebileceğiniz temiz, işi şansa bırakmayan bi program lazım.

misal şu anda ekşi sözlükte ya da başka bir yerde paylaşılmış linke tıkladığımda sayfa açılmıyor, bekleme modunda kalıyor


 
combofix


  • inanmazsan inanma  (27.10.14 22:39:05) 
combofix +1 bunları temizledikten sonra da boş bırakma bilgisayarı nod32 güzeldir izin vermez virüslere


  • joy stick  (27.10.14 22:44:05) 
1-chrome kaldırılacak
2-combofix ile bilgisayar taranacak
3-paralı antivirüs olarak nod32 (firewall olan versiyonu), freeware antivirüs olarak comodo (ikisinden biri-ben comodo internet security kullanıyorum) kurulup güncellendikten sonra bilgisayar bir kez daha taranacak.
  • tururo  (27.10.14 22:55:11 ~ 22:55:26) 
combofix windows 8 de çalışmıyor yalnız. Malwarebytes anti-malware ve Ccleaner kullanıyorum ben. bleepingcomputer.com'un sitesinde bazı programlar var spesifik olarak yazılmış combofix yerine onlarla da destekleyici bir tedavi uygulanabilir. AdwCleaner mesela işe yarıyor tavsiye ederim. şuradan en çok indirlenlere bir bakın www.bleepingcomputer.com


  • rexex  (27.10.14 22:56:34) 
bu konuda yıllardır mücadele vermiş türlü badirelerin üstesinden gelmiş biri olarak söylüyorum hiç uğraşmayın. Formatlayın pc yi. Gıcır işletim sisteminizin üstüne para vermek istemiyorsanız avira antivir kurun. para verecekseniz de yine avira yada nod 32 kurun. Sistemin güvenlik güncelleştirmelerini ve antivirüs programının güncellemelerini düzenli olarak almasını sağlayın ki bu önemli. Sadece şu yukarıdaki anlattığım düzen ile tertemiz kullanmayı başarabilirsiniz.

Eğer profesyonel bir kullanıcıysanız spybot s&d pasif koruması , comodo firewall ve avira antivir üçlüsü ile pc'yi virüsün cennetine soksanız dahi virüs,trojan malware gibi yazılımların bulaşmasını önlemeniz mümkün. Kendimden biliyorum. Bu iş %80 kullanıcıda %20 de güvenlik yazılımlarında bitiyor.
  • maxhoper  (28.10.14 01:14:55 ~ 01:17:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.