[]

sevilen kızın nişanlı çıkması?

şaka gibi dostlar.

1.5 yıldır tüm hayallerimin baş karakteri, uzaktan sevdiğim, karşısında heyecandan dilimin tutulduğu, ha bugün ha yarın olacak dediğim hatun nişanlıymış.

evde kolonya, 5 dal sigara, müslüm baba mp3leri ve bişeyler yapılırsa sirke, tuz, çamaşır suyu var.

eyvallah şimdiden dostlar.

not: gözüme toz kaçmadı ağlıyorum.

 
nişanlısı olduğunu öğrenecek kadar bile tanımadığın, muhtemelen karakteri, sevdikleri, sevmedikleri, zamanını nasıl geçirdiğini bilmediğin bir kızı sadece fiziksel açıdan çekici bulduğun için aşık oldum moduna girersen olacağı budur.
umarım 20 yaşından küçüksünüzdür, zira o yaşa kadar bu platonik hormon patlamaları normal.

  • alice practice  (27.10.14 19:43:42) 
nikah şahidi ol bari


  • neferkitty  (27.10.14 19:43:44) 
vaay takıntı, kolay gelsin panpa. seviyorsan konuşacaktın, ne demiş atalarımız "kaldıramazsan kaldırırlar gülüm".


  • take me rufee2  (27.10.14 19:52:20) 
önüne bakacaksın bundan sonra.


  • rock n roll  (27.10.14 20:15:31) 
platoniğin sonu budur ağa.


  • [silinmiş]  (27.10.14 20:23:22) 
sigaranin tutununu cikarip ez. tuzla beraber iyice karistir. camur kivamina gelene dek uzerine kolanya dok. camurlasinca camasir suyundan 3 damla akit. bi bok olacagindan degil maksat oylanacak biseyler olsun.


  • mayeskuel  (27.10.14 20:28:58) 
ben ilk stajımı istemediğim bir yerde yapmıştım. iş merkezinde başka bir yer arıyordum.. bulamadım.. rasgele bir muhasebenin ziline bastım. benim firmamı soracaktım. kapıyı biri açtı. tutuldum. yaşıtım.. parmağına baktım. boş... olurmu olur dedim.

staj için gelmiştim dedim. olurdu olmazdı. önce adres sormaya geldiğim iş yerini sonra okulu ikna ettim saçma sapan yerde staj için.

staja başladım. kızla tanışmaya başladık. ben ilk kez gördüğüm günün akşamı kızı istemeye gelmişler.

o akşam yüzükler takılmış.. benim tekrar gittiğim gün yüzükle geldi işe. diğer kadına kız isteme fotoğraflarını gösteriyordu.

neyse olur öyle diycem.. 1,5 sene de çokmuş
  • ibomiu  (27.10.14 20:40:03) 
Nişanlı-ymış ne la?
1,5 sene boru mu anasını satayım.
Ne zaman nişanlandı bu kız, 1,5 senedir nişanlı mıydı yoksa yeni mi oldu?
  • korsan dilenci  (27.10.14 21:09:05) 
daha neler.. sevmek değil hoşlanmakmış seninki sadece, insan bi konuşur.

daha ne ki bunlar, eski sevgililerin evlenecek çoluk çocuk sahibi falan olacak, bilmem ne.
ne demişti rahmetli gökhan, takmayacaksın tak açacaksın
  • joe dalton  (28.10.14 08:29:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.