[]

TV askı aparatı hakkında

Merhaba,

Bende 47 inç LED TV var. Ağırlığı ise 18.5 KG. Şimdi ben buna bi aparat alayım dedim. Şunu gözüme kestirdim;

www.hepsiburada.com

Ağırlık açısındna sorun yok, 40 KG'ye kadar destekliormuş. Ama bendeki TV VESA 400 standartlarında. Bu aparat ise VESA 200'ü destekliyor. Şimdi gidip ben bi demircide falan bir metal plaka kestirsem, TV'yi plakaya, plakayı da askı aparatına monte eetsem sorun yaşarmıyım ?

Direk VESA 400 destekleyen aparatlar haddinden fazla pahalı. Benim istediğim gibi 4 eksende hareket edebilenleri 150 TL civarından başlıyor.

Adamlar şey mi diyor nedir; "kocaman tv almış, demekki zengin. dur biz şuna çakalım biraz" deyip fiatları şişiriyorlar galiba.

sonuçta mantık olarak 18 KG'lik TV, aparatın desteklediği 40 kilonun yarısından da az. Taşıma açısından problem olmaması lazım.

 
Hocam dediğin çok mantıklı evet tv'deki yerleri ve askıdaki yerleri için delikler açarak sağlam bir şey yaparsın.. Askının aşağısını okuduğum tüm tv'ler için 3 ayrı vida çıkıyor diyor ki bence o plakaya gerek kalmayacak... aparatı al derim. dediğin gibi 150 tl vermek yerine 15 tl lik plakayla olayı halledersin.


  • inanmazsan inanma  (27.10.14 16:33:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.