[]

Erkek İçin Günlük Çanta

Selamlar.

Ben artık günlük hayatta yanımda çanta taşımam gerektiğine karar verdim. Dün bi ara elimde hırka, kitap, şemsiye ve su varken bi yandan cebimden cüzdanı çıkarmaya çalışırken dank etti. Şarj kablosu, kulaklık mulaklık da olunca iyice rezil bir hal oluyor, çanta şart.

Ama şimdi bende bi tane postacı dedikleri çantalardan var, ona hırka falan sığmıyor, zaten tek omuzda taşırken omzumu ağrıtıyor. E normal sırt çantası da taşınmaz sokağa çıkarken interrailci gibi. Başka alternatif var mıdır? Nasıl bir şey kullanabiliriz?

 
Şemsiye katlanan küçüklerden olursa hepsi sığar, Postacı çantaların küçükleri de var, içine bilgisayar da sığabilmesi düşünülerek yapılan büyükler de var ihtiyacınıza göre daha büyüğüne geçebilirsiniz. Çantanın üstünden de hırka sallarsınız. Oldu işte.


  • afush  (27.10.14 08:47:45) 
çok feminen. sakın taşıma. bence evden çıkarken yanına alman gerekenleri bir sorgula. çanta alınca emin ol daha fazla şey taşıyacaksın ve daha fazla yük olacak sana. bu bir kısır döngü, girme sakın!
hırka da giyme ayrıca. o emekli olunca. hele bir sgk emekli maaşın bağlansın, o zaman...

  • cliquot  (27.10.14 08:57:06) 
direkt cevap olmayacak, farklı düşünmeniz için fikir diyeyim.

sırt çantası konusuna katılmıyorum. ben 43 yaşındayım, 22 yıldır çalışıyorum. iş ya da özel yaşam farketmez, hala sırt çantası, hala sırt çantası. ilk işe başladığımda pilot tipi çantalardan dağıtmışlardı. bir iki kullanıp taşınır mı lan bunlar diye sırt çantasına döndüm. dönüş o dönüş. geçen eski 3 pilot çantamı şirkete geri verdim. alın müzenize koyun diye. :)
ha sırt çantası var, sırt çantası var. içinde taşıyacaklarınıza göre değişiyor tipi. benim iş hayatı ve özel hayat olmak üzere iki tip sırt çantam var. İş hayatında kullandığım biraz prestijli ve laptop taşımak için uygun. Özel hayatta kullandığım daha basit yapılı. seyahat için çok cepli, şehirde dolaşmak için tek gözlü
  • trocero  (27.10.14 08:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.