[]

windows uyumlu xbox gamepad

pc.de oyun oynama keyfini arttırmak için snopy marka mı ne uyduruk bi gamepad aldım ama pc tanımadı kullanamıyorum. bikaç kişiye sordum ps değil xbox 360 uyumlu gamedap almam gerektiğini söyledi. orijinaline bi dünya para vermesem de ucuz yollu başka marka alsam diyorum zaten çok oynayamıyorum. önerebileceğiniz markalar var mı? ya da bendeki gamepad.i tanıtma şansım var mı?




 
@melancholia sen çok güzel bi insansın! titreşim destekliyo hemen driver indirip kurcam eve gidince. teşekkür ederim


  • kakamelsokoban  (27.10.14 08:12:58) 
Uyumluluk açısından markalı bir ürün tercih etmek gerekiyor. Logitech ve Microsoft'un kablolu modelleri fiyat olarak biraz daha uygun üstelik lag sorunu, pilin bitmesi gibi şeylerle uğraşmıyorsunuz.
www.gold.com.tr (56 tl)
www.bimeks.com.tr (109 tl)
  • mario64  (27.10.14 08:53:42) 
logitech rumblepad II gamepad'imi 2006 yılında almıştım geçen sene bozuldu. o vakitten geçen haftaya kadar bir kaç tane dandik kol eskittim. geçen hafta yine logitech f710 aldım.

tavsiyem, pc gold'da 85 lira sanırım, bir f710 alıp rahatına bakman.
  • marido  (27.10.14 12:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.