[]

napayim ben?

Selam

Ben hoslandigi kiza acilmak icin baya caba harcayan ecel terleri doken gencim. Eski duyurularimdan bakabilirsiniz.

Guzel bir iliskimiz var cok sukur=) emegi gecen ablalara abilere de selamlar.

Tek sikinti yakinlasamiyor olmamiz. 2 ay falan oldu ama arada ufak opucukler. Bu kadar. Benden etkilendigini biliyorum, yillardir kimseyle cikmamis zaten hatta ciddi olacak ilk iliskisi de benimle iste.

Sadece dusuncesini merak ediyorum. Cok iyi anlastigim, cok isindigim ve coook begendigim biri. Hayir yani onu kacirirsam beynime s.carim.

Ama istiyorum ki biraz yakinlasalim bir seyler yasayalim hani o nasil istemiyor ona kafam calismiyor. Evlilik cok kutsal benim icib laflari etti arada. Muhabbeti ben actim tabi.

Sizce sevgilim normal mi? Bizim ddurum normal mi?

Kapali degil, annesini falan gordum gayet modernler. Aile baskisi yok. Okumus etmis kulturlu universite ortamlari gormus kedi gibi bir kizce.

Yardim edin lan. Evlenene kadar kus gibi opusecek miyiz? Kiz bastan dedi gibi aslinda ben oyle takilmalara gelmem diye. Ya niyet zaten takilmak degil bugun he dese evleniriz ama sevisebilmek icin evlenmem sevdigim icin evlenirim en basta. Ama o da yok su an ufukta.

Basiniza geliyor mu boyle seyler? Nasil asiyorsunuz?

 
Kız baştan söylemiş sana görüşünü, buralardan okuyup da her ilişkide illa ki cinsellik de olur sanıyorsunuz sonra karşınıza bu konuda kuralları olan birisi çıkınca ya bu normal mi diye soruyorsunuz. Kız gayet normal, modernlik her hayatına girenle beraber olmayı gerektirmez, herkesin ilişkiye bakış açısı aynı değildir, olması da beklenemez, en azından kızın kafası böyle bence. Eğer saygı duymayacaksan bu duruma, başka beklentilerin varsa kızı kendine bağlama sen de bağlanma.


  • elikası  (27.10.14 09:00:34) 
sev ve saygı duy.


  • nick konusunda kararsizim  (27.10.14 09:10:36) 
onun görüşü bu şekilde demek ki, saygı göstermek zorundasın. zaten söylemiş sana baştan, sürpriz olmaması lazım.


  • rock n roll  (27.10.14 09:13:33) 
acı dolu bir süreç seni bekliyor.


  • namus ninjası  (27.10.14 09:17:24) 
Sag olun arkadaslar. Yalniz bastan oyle hayvan gibi birlikte olucaz mi diye sormadim, burada yanlis anlasilmasin. Kiz da sevismeyecegiz hic ugrasma gibi bir sey demedi ama hani gidisattan anlarsiniz ya o sekil.

Yaslar 25.

O zaman anormal bir durum yok yani? Beni hic cekici bulmuyor mu diye dusunmem de yersiz.
  • ferdinand griffonn  (27.10.14 13:50:57) 
hele bir iki ay daha geçmesini bekle bakalım o zaman. eğer iki ay sonunda da böyleyse ne bileyim... kalmadı artık böyle şeyler be hocam.

yine de insan en çok bir ilişkinin ilk evrelerinde yakınlaşır daha çok. yani karşı tarafında ileride beklediğin gibi açılacağını pek sanmıyorum. hayırlısı yine de.

senin için sıkıntı olmayacaksa bu durum, devam edin bittabi. ama insan yakınlaşmak ister sevgilisiyle. adı üstünde, sevgili... oturup tavla çevirmeyeceksiniz sonuçta.
  • mermize  (27.10.14 13:58:24) 
"Beni hic cekici bulmuyor mu diye dusunmem de yersiz."

tabiki. öyle olsa senle niye çıksın be adam.
  • emirkulu  (27.10.14 14:11:45) 
Hayatı zorlaştırmayın la ne yapmak istiyorsan onu yap, hayatı ertelemeyin. Kaçar diye bi düşünce olmamalı bu kendine olan güvensizliğindir. Güven kendine tavan yapmada :)


  • gokhan atestepe  (27.10.14 18:50:30) 
seni cekici bulmamakla alakasi oldugunu dusunmuyorum. ama 2 ay henuz erken. kizin prensipleri, kurallari bu yondeyse 2 aylik sevgilisi icin zaten degistirmez. iliski biraz daha uzasin, ciddilessin o zaman bir seyler degisebilir.

ama kizin isteklerini bastan bildigine gore baski yapmaman gerekir, bunu da unutma. saygi onemli.
  • gerard  (28.10.14 07:38:14) 
oha 2 ay mı. bu devirde böyle kızlar kalmış mıydı? harbi şaşırdım.


  • fransızkalanadam  (28.10.14 08:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.