[]

Bu gece çok az uyusam

İyi geceler herkese. Bugün önemli bir vizem var. Geçen dönem de alıp kalmıştım dersten. İşin kötü yanı da pek bir şey öğrenememiştim. O yüzden dersi ilk alışım gibi çalışmam gerekiyor. Şimdiye kadar yaptım bir şeyler, ama daha yapılması gereken şeyler var.

Geçen dönem sabah 6'ya kadar çalışmıştım çünkü pazartesi sabahları dersim olmuyordu. 6'da yatıp 10'da kalkmıştım. Birkaç sınavda yaptım böyle. Sabah kalktığımda çok diriydim. Uyanır uyanmaz kalkabiliyordum 4 saatlik uykuyla. Yine de sonraki akşam 12'de uyku bastırıyordu ciddi şekilde. Bu sabah 6 gibi kalkmam lazım malesef. O yüzden sabaha kadar çalışamayacağım. Ama şimdi yatmak da istemiyorum, gece dersi çok verimli ve zevkli oluyor çünkü.

4'te yatıp 6'da kalksam çok mu kötü olur benim için? Serviste de yarım saat yatarım belki. Okulda da çalışmaya vaktim olacak 3-4 saat. İstesem hiç uyumam ama gün içinde zorluk yaşayabilirim bundan ötürü. Bu akşam da çalışmam gerekecek.

Ne yapayım sizce? Kahvelere devam edip 4'te mi yatayım yoksa şimdi mi yatayım?

"Niye son geceye bıraktın manyak mısın?" demeyin lütfen, bu sorulardan çok yoruldum :(

 
kahvelere devam etmek yerine, bir bardak kahveye bir çay kaşığı karbonat at. hatta iki çay kaşığı da olabilir ama tabii bünyene bağlı. sonra tuvaletten çıkamazsın. uykusuzluk hissetmezsin bu formülle, ama gözlerin kızarık olur vs. umarım işte yarar. bi de battı balık yan gider, nasıl istiyorsan öyle yap :)


  • who cares wins  (27.10.14 01:00:10) 
Kalkabiliyorsan yap tabi niye yapmayasın? Herkes yapıyor bunu.


  • youshookmeallnightlong  (27.10.14 01:00:48) 
Calis simdi.
Uykusuz kalinca cezasini cekersin yarin onceden hazirlanmamanin.

  • sfist  (27.10.14 01:01:34) 
gece dersi nasıl verimli ve zevkli geçer yahu? benimde son geceye bıraktığım çok oldu ama bi kez "ohh ne kıyakmış zevkten dört köşeyim valla" diyemedim, helal


  • sinekvalesi  (27.10.14 08:32:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.