[]

tempobet'ciler bi gelin abi

tempobet'ciler toplanın. beyler kaç senedir iddaa'dan başka bi yerde oynamadım. sadece bir kere yanlış hatırlamıyosam betsson'a para atmıştım 2-3 sene önce o kadar. bi kereliğine.
artık sıkıldım tempo'ya geçmek istiyorum ya. kullananlar bi gelsin artılarını eksilerini yazsın.
tamam oranlar iyi, mbs falan yok vs vs bunlar iyi ama olumsuz yönleri?
mesela kredi kartından para yatırcam tamam da çekerken nası işliyo sistem?
ukash, ecopayz falan bi ton ıvır zıvır şey duydum bunlar olmadan direkt hesabıma havale yapamıyorlar mı?
betsson da kimlik fotokopisi gibi bi şey istemişti uyuz olmuştum amk. çok prosedürü varsa uğraşmıcam bilyonere atıcam parayı.

 
Reklam yapmak gibi olmasın ama niye nickbet'den oynamıyorsun abi? tempobetle hemen hemen aynı oranlar hemde havale işleri kaymak gibi temiz. hiç bir sorun yasamadım dünya kupasının basından beri üyeyim gayet iyi. yakın bir arkadaşım tempodan oynuyor senin gibi her para çekişi ayrı bir stres ayrı bi angarya. sırf oranları 0,05 daha yüksek falan diye..


  • fransızkalanadam  (26.10.14 23:15:13 ~ 23:15:57) 
Artemisbeti'de öneririm,oranları tatminkar para çekmek çocuk işi. Dünya kupasında 5 gün (hani o başlangıçtaki her maçın normal bittiği periyod) adamların deli parasını aldım ne limit koydular ne yan çizdiler paramı gönderirken.


  • rudeboy  (26.10.14 23:47:37) 
abi iş bankası hesabın varsa tempobet çok rahat. direkt oraya havale vardı en son. diğer bikaç bankaya da vardı, ben kendim işbank kullandığım için onu söyledim ilk. bunun dışında ukash veya ecopayz'le de çekebilirsin. benim aklıma gelen olumsuz hiçbir yönü yok açıkçası.

şimdi yabancı olduğun için ukash, ecopayz falan sana meşakkatli geliyo. bi olayı yok. ecopayz dediğin şey, elektronik cüzdan. internette hesap açıyosun gibi düşün. oraya 20 dolar attın mesela. ordaki hesabın üzerinden alışveriş yapıyosun. yalnız ecopayz, marathonbet'ten para çektiğin zaman 10 euro komisyon kesiyodu. her sitede aynıdır sanırım. o yüzden ben mecbur kalmadıkça (marathonbet'te mecbursun, handikap konusunda efsanedir marathonbet onu da ekliyim) kullanmıyorum ecopayz'i.

ukash'ı para çekerken kullanmadım ama o da gayet güvenilir, anlaması basit bir sistem. ben yatırırken kullanıyorum onu.

sktir edin abi iddaa'yı. insan tempobet'te, marathonbet'te yatınca bile üzülemiyo. güzel orandan yatıyosun hiç değilse.
  • pescador  (26.10.14 23:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.