[]

Iphone 6 mı Xperia Z3 mü ?

çok kritik bir aşamadayım karar veremiyorum ikiside çok farklı kulvardalar ikisininde olumlu olumsuz yönleri var kamera açısından z3 çok çok daha önde diye düşünüyorum ancak siz ne düşünüyorsunuz




 
bi kaç yıldır z kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı çok iyi telefondur z3 al derim
üstelik z3 al dememin bi nedenide uygulama erişimi açısından iphonelara göre kat kat daha iyi

  • GreyFever  (26.10.14 22:32:26) 
z3 derim ben de. ha z2 de fiyatları düştü bence aklında bu da olsun.


  • tolgan  (26.10.14 22:33:27) 
iphone al. pişman olmazsın. henüz iphone alıp da pişman olan birine rastlamadım.


  • fayfim  (26.10.14 22:52:46 ~ 22:53:00) 
Eğer daha önceden android kullandıysan z3 al, afedersin kendinden bir fotoğrafın çekim tarihini saatini gösteremeyen bir telefonu ne yapacaksın.


  • atom karincanin torunu  (27.10.14 00:34:27) 
sanırım kararım kesinleşti :) benimde gönlüm z3 den yanaydı teşekkkürler


  • aurora90  (27.10.14 03:46:29) 
la arkadaş iphone al dedik diye mi bana tik atmadın. normalde çok tınlamam ama uyuz oldum şuanda. en geç 2 seneye z3 eskidi artık ne alsam diye yeni başlık açtığında iphone 4s'imle gülümsüyor olacağım. çevremdeki herkesin böyle oldu malesef. benim tek bir telefonla geçirdiğim zaman aralığında babam sırasıyla galaxy s2, s4 ve son olarak note 3 kullandı, hala senin iphone'u değiştirirsen bana ver diyor.

iphone'a müzik atamıyorsun diyen cahil insanlardan biri olmak istiyorsan sony mony bişeyler alabilirsin. telefon da seneye eskir, şimdi 1500 liraya aldığın telefonu 500 liraya elinden çıkarırsın alıcı bulabilirsen. eski bir android kullanıcısı olarak gözlemlerim bunlar. bir telefona 1000-1500 liranın falan üzerinde bir miktar dökülecekse iphone almamak ağır mallık. bunu bilir bunu söylerim. karar senin kararın tabi.
  • fayfim  (28.10.14 15:13:09 ~ 15:13:29) 
aynı düşüncede degilim ne yazıkki bundan önceki modelimde sony di ve 3 sene kullandım ilk defa degiştiricem telefonumu o birazda kullanıcı ile alakalı bi durum bence üstelik android cihazdan ziyade cevremde ne kadar iphone 5 5s kullanıcısı varsa gözlemledigim ya şarjı 14 20 deken pat die kapanıyor tel ya dokunmatiklerin hassasiyeti bozuluyor ya şarj almıyor en son görüdgüm bi 5s in resmen farklı bi açıdan bakınca içinde yeşil bi parlaklık görüodum..


  • aurora90  (12.11.14 04:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.