[]

Doktor ilacı bana yazar mı? Akineton

Yarın kendi kişisel sorunlarım için psikatriste gidicem.

Bundan bağımsız olarak babamın paranoya ve şizofreni rahatsızlıkları var. şiddetli şekilde hem de. hastalığını kabul etmiyor diye ilaçlarını biz alıp gizliden yemeklerine katıyorduk önceden.

ancak durumumuzu bilen eczacı artık ilaç vermiyor bize. yasal olarak gözü korktu haklı olarak.

İlaç Akineton. Ağır bir ilaç.

Yarın gideceğim hastane babamın yılda 2-3 defa polis zoruyla yatırılıp tedavi gördüğü hastane. Yani dosyalarda babamın bilgilerine ulaşabilirler.

Ben doktora durumu anlatsam bu ilacı bana yazabilir mi? Yazması için neler demem gerekir ?

 
doktorunuz tanıdık değilse yazmaz,yazmamalı da zaten bahsettiğiniz ilaç asprin değil sizde biliyorsunuz yasal değil yazması.


  • cingenepembesicakmak  (26.10.14 19:32:58) 
akineton yanlıs hatırlamıyorsam kırmızı ya da yeşil reçeteli bir ilaç. O açıdan almanız zor. O doktor verirse eğer anlayın ki mesleğini gerktiği kadar sevmiyor


  • anonymice  (26.10.14 19:33:40 ~ 19:36:03) 
Akineton yeşil reçete değil. Doktorun insiyatifine kalmış. Benim doktorum yazardı.


  • suicides underground  (26.10.14 19:36:06) 
Akineton yeşil reçetedir lütfen g.tunuzden uydurmayınız.
www.1ilac.com

  • anonymice  (26.10.14 19:37:18) 
Babanızın daha önceki ilaç kayıtlarını götürün, reçete fotokopisi falan varsa onu veya sgk dökümünü. Sonra durumu anlatın, gerisi ona kalmış.


  • Lim5  (26.10.14 19:40:46) 
eğer ki ben babama "gel psikiyatriste gidelim" dersem evlatlıktan reddeder :D

şizofreni yüzünden küstüğü konuşmadığı tüm arkadaşları akrabalarıyla hep bu sebeple arası açıldı. hepsi "bi doktora gidip iğne mi vursan" falan dedi diye.
  • akatreil  (26.10.14 19:58:08) 
akineton'u yazamaz diye biliyorum.


  • mdmfk  (26.10.14 19:58:27) 
yani sanki muayene sonrası bana yazacağı ilaçların arasına eklemesini isticem aslında. bunu yapabilir bana güvenirse.


  • akatreil  (26.10.14 20:05:00) 
bağımlısı çok.

muhtemelen yazmaz.
  • siradisi00  (27.10.14 16:37:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.