[]

yeni yapılmış duvar ne zaman sulanmalı?

briket ve harçtan oluşan sıvasız duvar ne zaman sulanmalı?
ilk 24 saat içinde sulama çok önemli mi? cumartesi yapıldı, bugün sulamadım. yarın sulasam olur mu?

hava 20 - 25 derece civarında gidiyor günlük malumunuz. yıkılmasa bari...

 
bugün sulasaymışsın iyiymiş ama yarın sulasan da olur. elle karıştırınca sulamazsan çimento yanmaya başlıyor işte. ilk 24 saatte sulamak onun için önemli yani.

bir kadın olarak böyle bir duyuruya cevp vermekten dolayında feci bir haz alıyorum :)
  • sheridans  (26.10.14 17:53:50) 
sabahın ilk saatlerinde ve akşam üzeri sulaman herzaman iyidir. 4 gün aralıksız sabah veya akşam sularsan beton daha sağlamlaşır.


  • redlabel  (26.10.14 18:24:35) 
harç akmayacak kadar donduysa hemen sulanmalı. sabah erken serinde ve akşam serinde olmak suretiyle 1 hafta boyunca sulanması en mükemmel sonucu verir. Sulama yapılırken uzaktan sıkarak değil, üstüne hortumu koyup aşşağı doğru akıtarak böyle içine işleyerek sulamalısın.

Not- Duvar örebilen bir insan
  • e_rsin  (26.10.14 18:34:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.