[]

sizde de chrome sürekli çöküyor mu?

resmen bıktım artık. bir şey okuyorum, bir şey izliyorum pattt kapanıyor.
artık kendimle iddiaya girmeye başladım abi ha kapandı ha kapanacak diye :)

safari'de yer imi yok chrome'daki gibi o yüzden onu kullanamıyorum. yandex benim touch pad'de sıkıntı oluyor. aşağı sağa-sola kaydırma yapamıyorum.


mozilla çok geç açılıyor nedense benim pc'de çok ilginç bir şekilde. opera'ya da alışamadım sevmedim.

chrome itini de nedensizce çok seviyorum :) kullanımı falan çok rahat.

nasıl düzelecek bu iş?

en güncel hali bir de chrome'un.

pc'im de acer aspire s3 ultrabook. kötü makine de değil oyun harici işler için süper.

teşekkürler.

 
chrome çökmüyor, safaride yer imi var, chromedaki gibi.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (26.10.14 14:31:58) 
Chrome iyidir ama çok ram yer, aynı anda birden fazla tab acıyorsan ram dayanmaz chrome a . o yüzden kapanıyor olabilir. örnek olarak 6 gb ramlı makınam var, 10 15 tab actımmı bellek azaldı uyarısı alıyorum.


  • anonymice  (26.10.14 14:36:44 ~ 14:37:29) 
@anonymice yok abi bazen 6-7 youtube sekmesi açıyorum bir şey olmuyor bazen bir tane açıyorum çöküp yeniden başlatılsın mı diyor? ayrıca dünün beğenilenlerini 25'er sekme şeklinde açıp okuyorum her zaman. yani tamamen kafasına göre takılıyor.


  • c1b2k3  (26.10.14 14:45:14) 
@podrostok abi autocad, solid kullanıyorum ki yeri geliyor aynı anda çalışıyor iki program. takılma yok makinede hdd ile neden olsun ki? bir de zaten içinde ssd var 20gb.lik windows ona kurulu geldi makinede. ama yine de neresinden kontrol edebilirim bu durumu?


  • c1b2k3  (26.10.14 14:47:08) 
ikiside değilse javayı bi tekrardan yukle derim


  • anonymice  (26.10.14 14:49:53) 
hdd ile java ile alakası yok.

* flashplayer güncel mi kontrol et get.adobe.com
* eklentileri devre dışı bırakıp kontrol et
* antivirus ne kullanıyorsun?
  • ukde  (26.10.14 15:07:23) 
@ukde

güncel değilmiş sanırım şimdi güncelleniyor.
adblock hariç başka hiç eklenti yok ki zaten adblock'tan önce de yapıyordu.
antivürüs senelerdir kullanmıyorum. sadece arada sıra indirip taratıp kaldırıyorum. :/
  • c1b2k3  (26.10.14 15:12:01) 
çok fazla sekme açmakla alakalı. bende çok seçme açınca hayvan gibi takılıyor, yanıt vermeme sorunları oluyor kapatınca bazı sekmeleri hafifliyor.


  • fransızkalanadam  (26.10.14 15:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.